Samsung heeft tijdens het Unpacked Event in Barcelona de nieuwe Samsung Galaxy S7 en S7 edge aangekondigd; de opvolgers van de succesvolle Galaxy S6 en S6 edge. Samsung heeft bij de productie bewezen goed naar haar klanten te luisteren: de nieuwe S7 serie is namelijk niet alleen sneller, maar heeft ook een grotere accu, is waterdicht en accepteert weer uitbreidbaar geheugen! 

Voor de introductie van de Galaxy S6-familie heeft Samsung extra aandacht besteed aan een nieuw, premium design. Samsung stond in het verleden bekend als fabrikant die enkel plastic telefoons maakte, maar deze strategie is volledig op de schop gegaan. Voor het ontwerp van de Galaxy S6 en S6 edge was er gekozen voor het sterke Gorillaglass in combinatie met een aluminium frame.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *