Wat kost de Samsung Galaxy S7

wat kost de samsung galaxy s7Wat kost de Samsung Galaxy S7 is een veel gestelde vraag. Zit jij ook met deze vraag dan ga ik jou vandaag precies vertellen wat dit populaire toestel momenteel kost.

Lees snel verder en ontdek hoe duur de Samsung Galaxy S7 en de Samsung Galaxy S7 Edge momenteel zijn!

Wat kost de Samsung Galaxy S7?

De Samsung Galaxy S7 en zijn populaire broertje met de afgevlakte zijkanten de Galaxy S7 Edge zijn momenteel de populairste en meest verkochte toestellen van de Zuid Koreaanse telecom gigant.

Vooral de Samsung Galaxy S7 met abonnement kopen is een optie die veel gebruikt wordt. Meer nog als het kopen van een los toestel.

In onderstaande vergelijkingstabel vind je de meest actuele prijzen van de Galaxy S7. Kijk maar eens rond in de tabel en ontdek waar jij nu het goedkoopste uit bent als je één van beide toestellen met abonnement wilt kopen!


Populairste nieuwe Android smartphones van dit moment.

Beide toestellen hebben de Galaxy S6 en S6 Edge als meest verkochte Android smartphones ter wereld van de troon gestoten. Beide nieuwe vlaggeschepen van de grootste mobiele telefoon fabrikant ter wereld gaan in Nederland als zoete broodjes over de toonbank.

Op zich ook niet zo gek want de nieuwe Samsung smartpones zijn waterdicht, hebben een betere camera waardoor je nog mooiere foto’s maakt als met zijn voorganger en verder is het uitbreidbare geheugen en de nieuwe snellere draadloze oplader een meer dan welkome upgrade ten opzichte van het topmodel van 2015.

Een 5,2 inch Amoled scherm.

Wat de Galaxy S7 toestellen echt bijzonder maakt is zonder twijfel het gebruikte scherm. Het scherm van zowel de S7 als de S7 Edge zijn Amoled schermen.

Deze techniek wordt door Samsung al jaren gebruikt maar ieder jaar slagen ze er weer in om ze in helderheid hun voorgangers duidelijk te overtreffen.

De Galaxy S7 heeft een 5,2 inch groot Amoled scherm en zijn grote broer de Galaxy S7 Edge heeft zelfs een 5,5 inch groot Amoled scherm gekregen.

Hierdoor komen onder andere de gemaakte foto’s en video’s nog helderder op je beeldscherm te staan.

Nieuwe camera’s op beide toestellen.

Naast het beeldscherm is zonder twijfel de camera één van de belangrijkste gimmicks van iedere nieuwe smartphone.

Door het gebruik van de nieuwe techniek dual pixel zijn ze er bij Samsung in geslaagd om meer heldere beelden zowel als video als foto’s af te leveren wanneer je de S7 of de Edge gaat gebruiken.

Door de dual pixel techniek stellen ze ook nog eens mega snel scherp. Dit gaat sneller als bij welke camera op elk andere mobiele telefoontje dat momenteel te koop is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *