Wanneer wordt de Samsung Galaxy S7 gelanceerd?

Het is even een periode wat stiller geweest met de geruchtenstroom rondom de in 2016 verwachtte Samsung Galaxy S7. Maar een paar dagen geleden zijn er dan toch weer wat nieuwe geruchten opgedoken op diverse fora betreffende de release datum van het nieuwe vlaggenschip van Samsung.

Hoe dichter we op 2016 aan gaan, hoe sterker de geruchten worden dat de nieuwe S7 nog voor het Moblie World Centre congress in Barcelona aangekondingd zal gaan worden.

Wanneer wordt de Samsung Galaxy S7 gelanceerd is dan ook een veelvuldig terugkerende vraag op diverse forums waar gesproken wordt over de nieuwste Samsung smartphone.

Waar we in het verleden hier al vermeld hadden dat het er naar uitziet dat Samsung op 19 januari 2016 hun nieuwste smartphone topmodel uit de doeken zal doen ziet het er nu naar uit dat er ook een lanceringsdatum van de S7 bekend is.

Alhoewel dat er sinds een paar dagen over de lanceringsdatum gesproken wordt moeten we je er wel bij vertellen dat dit GEEN officiële aankondiging is van Samsung zelf.

Wanneer wordt de Samsung Galaxy S7 gelanceerd?

De datum dat de Galaxy S7 modellen gelanceerd gaan worden die nu steeds vaker genoemd wordt is 21 februari 2016. Mocht deze lanceringsdatum op waarheid berusten dan is dat niet geheel een onverwachte datum.

Een dag later, op 22 februari 2016 begint namelijk het MWC in Barcelona. Op dit wereldwijd gerenommeerde congres heeft Samsung de laatste jaren officieel het stilzwijgen verbroken rondom hun nieuwe, op dat moment nog te verwachten, smartphone.

Alhoewel de Zuid Koreaanse mobiele telefoon leverancier zich nog in stilzwijgen verhult worden de geruchten steeds luidruchtiger dat de diverse S7 modellen al in februari van volgend jaar te koop zullen zijn.

Kan je niet wachten op de Galaxy S7 en wil je toch al een goedkope smartphone kopen?

Goedkope Samsung Galaxy S6 kopen.

Dan zijn de Samsung Galaxy S6 modellen momenteel verkrijgbaar tegen hele leuke kortingen. Voor de beste deals kan je het beste deze vergelijkingstool erbij pakken. Ook voor informatie over de Galaxy S6 ben je daar aan het juiste adres.

Goedkope Samsung Galaxy S5 kopen.

Vind je de Galaxy S6 nog te duur? De Samsung Galaxy S5 is nog goedkoper te koop bij een hoop winkels. Voor de beste winkels verwijzen we je graag naar GalaxyS5mania.nl waar je alles over de S5 modellen leest en de beste deals kunt vinden door het toestel waar je naar op zoek bent in te vullen in de aanwezige vergelijkingstool.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *