Samsung Unpacked Event 2016

Ook dit jaar zal er weer een Samsung Unpacked event gehouden worden en net als voorgaande jaren zal de Zuid Koreaanse technologie gigant daar weer zijn nieuwste gadgets en technische snufjes aan het wereldwijde publiek presenteren. Eindelijk zullen we dan allemaal uit eerste hand te horen en zien krijgen hoe de Samsung Galaxy S7 er echt uitkomt te zien en wat hij allemaal in huis heeft.

Lees snel verder als je op de hoogte wilt zijn van al het tot nu toe bekend gemaakte nieuws omtrent dit evenement!

Wanneer is het Samsung Unpacked Event?

Net als de laatste voorgaande jaren staat het Samsung Unpacked event ook dit jaar gepland aan, letterlijk, de vooravond van het World Mobile Congress (WMC).

Zoals we eind vorig jaar al meldde wordt dit WMC eind deze maand gehouden.

Het World Mobile Congress wordt dit jaar gehouden van 22 tot en met 25 februari, op de zondag(avond) hieraan voor afgaand zal het Samsung Unpacked evenement zijn deuren openen en onder andere de nieuwe Samsung Galaxy S7 als ook de Samsung Galaxy S7 Edge letterlijk uit de doeken doen en presenteren aan de fans en iedereen die geïnteresseerd is in wat Samsung zelf gaat melden over hun nieuwe smartphone.

Je zal dus nog heel even geduld moeten hebben omdat het unpacked event “pas” op 21 februari 2016 zijn deuren zal openen.

Waar wordt dit evenement gehouden?

Ook dit jaar wordt het World Mobile Congress weer in Barcelona gehouden. Net als voorgaande jaren zal de Catalaanse hoofdstad dus weer alle ogen van de gehele technologie wereld op zich gericht hebben.

Ook het Samsung eigen evenement zal dus weer in Barcelona zijn.

Om precies te zijn gaat Samsung zijn nieuwste vlaggenschip op mobiele telefonie vlak aan de wereld tonen in het CCIB. Het CCIB is het Centre de Convencions Internacional de Barcelona.

De deuren gaan om 18:00 uur (lokale tijd) open en het evenement zal beginnen om 19:00 uur (lokale tijd).

Samsung heeft een korte uitnodigingsvideo online gezet (waar je overigens niet al te veel nieuws of beeld van de nieuwe Galaxy S7 of de S7 Edge moet verwachten.

Mocht je het filmpje willen zien, we hebben hem hieronder online gezet voor je.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Galaxy S7 nieuws?

Meld je dan rechts boven even aan voor de nieuwsbrief. We houden je via de nieuwsbrief dan ook op de hoogte van de beste aanbiedingen van de S7 met en zonder abonnement zodra de prijzen bekend zijn.

One thought on “Samsung Unpacked Event 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *