Samsung S7 prijs los toestel

Samsung S7 prijs los toestelSamsung S7 prijs los toestel kopen of misschien toch beter een toestel met een abonnement kopen? Voor beide opties is wel wat te zeggen. Waar je voorkeur naar uitgaat bepaal je natuurlijk gewoon zelf.

De prijs van een los toestel ligt natuurlijk hoger als de prijs van het toestel in combinatie met een abonnement, in sommige gevallen is je toestel zelfs helemaal gratis!

 

Samsung S7 prijs los toestel? Duurkoop of toch goedkoop?

Wil je de Samsung Galaxy S7 kopen dan zijn er in grote lijnen twee opties waar je uit kunt kiezen.

Je kunt het toestel met abonnement kopen maar als je wilt kan je ook een los toestel zonder abonnement kopen.

Ondanks dat er veel leuke aanbiedingen zijn als je de Galaxy S7 koopt met een abonnement wordt er ook vaak gekozen om het toestel zonder abonnement aan te schaffen.

Toestel met abonnement kopen.

Met een abonnement zit je vast aan een bepaalde doorlooptijd van het abonnement.

In de meeste gevallen is dit een jaar of zelfs twee jaar. In sommige gevallen kan je ook een abonnement voor 6 maanden afsluiten.

Een groot voordeel van een abonnement is natuurlijk dat je het toestel er vaak gratis bijkrijgt. Dit geldt overigens in het geval van de Galaxy s7 of S7 Edge veelal voor een abonnement van 2 jaar. De “gratis” telefoon moet natuurlijk wel betaald worden en die kosten zitten voor 100% in je abonnenement (met uiztondering van abonnementen waar je een bepaald bedrag bij moet betalen voor je telefoon.

Verder weet je vooraf voor de duur van je contract wat je maandelijkse kosten zullen zijn, mits je binnen de vastgestelde grenzen van je abonnement staat.

Toestel zonder abonnement kopen.

Als je de Samsung Galaxy S7 of S7 Edge zonder abonnement wilt kopen dan betaal je dan wel het volle bedrag (de advies verkoop prijs) voor je telefoon maar je hebt niet de kosten van een abonnement die je ook iedere maand er nog eens bijkrijgt.

Dit is voor veel mensen een reden om de S7 zonder abonnement te kopen.

Is je losse toestel simlock vrij?

Waar je wel op moet letten is dat je toestel simlock vrij is anders kan je de sim kaart van je huidige abonnement, een willekeurig abonnement of een pre paid kaart niet gebruiken.

Een niet simlock vrij toestel herkent namelijk de aangeboden sim kaart niet waardoor je geen gebruik kan maken van een telefoon netwerk wat je nodig hebt om te kunnen bellen (nood hulpdiensten uitgezonderd).

Wat is de Samsung S7 prijs los toestel?

Mocht je beslissen om een Samsung Galaxy s7 als los toestel te willen kopen, ook dan raden we je aan om de prijzen van de verschillende aanbieders goed met elkaar te vergelijken.

Hierdoor kan je namelijk een hoop geld besparen, geld dat je dan aan iets anders uit kunt geven.

Alhoewel de prijzen van de verschillende webwinkels flink kunnen verschillen moet je erop rekenen dat je 550 tot 700 euro kwijt bent voor je losse toestel zonder abonnement!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *