Samsung Galaxy S7 waterdicht toestel!

samsung galaxy s7 waterdicht

Samsung Galaxy S7 waterdicht?

We hebben al een hoop geruchten langs zien komen over de lang verwachte nieuwe vlaggenschepen op mobiele telefoon gebied van Samsung maar de vraag of de S7 familie tegen water kan bleef maar terug komen.

Na de populaire S5 modellen (die ook waterdicht en stof bestendig zijn) waren deze snufjes bij de opvolger van de S5 telefoons nergens meer terug te vinden. De Galaxy S6, S6 Edge en ook de S6 Edge plus kon je maar beter goed vast houden als je in de buurt van het water met je telefoon bezig was.

Is de Samsung Galaxy S7 waterdicht geworden?

We hadden eigenlijk niet verwacht dat de Galaxy S7 én de Galaxy S7 Edge uitvoering beide waterdicht zouden zijn. Jij wel?

Ja, natuurlijk waren er al diverse geruchten maar ja, geruchten zijn wat het zijn, toch?

Precies, het zijn geruchten, maar na het zien van een leuk fimpje, notabene van Samsung zelf bleek het toch echt zo te zijn dat beide toplijn smartphones tegen een behoorlijke slok water bestand zijn.

Mocht je het filmpje nog niet gezien hebben, dit is hem.

Anyway, is de samsung galaxy s7 waterdicht geworden? Ja dus!

De nagelnieuwe S7 en zijn broertje met de bekende gebogen zijkanten van het beeldscherm zijn nu dus weer waterdicht gemaakt.

Ik weet niet wat jij hiervan vind maar wij vinden het in ieder geval een hele leuke toevoeging aan wat blijkbaar toch al een hele vooruitgang is ten opzichte van de geweldige S6 modellen.

Weten we al wat meer van de Galaxy S7 modellen?

Buiten dat ze nu dus waterdicht zijn, weten we al wat meer met zekerheid te vertellen over de opvolgers van de Galaxy S6 mobieltjes?

Jazeker, behalve dat gisteren de officiële aankondiging was in Barcelona tijdens een livestream van het Samsung Unpacked 2016 event is er buiten de aankondiging alleen ook een heuse presentatie geweest waar er met trots over de nieuwe modellen werd gerept.

Zo weten we nu met zekerheid te melden dat de batterijen inderdaad een flinke boost krijgen ten opzichte van de accu’s die standaard in de S6 modellen meegeleverd werden.

Ook zijn de beeldschermen inderdaad niet meer gelijk aan elkaar qua afmeting en wordt de S6 geleverd met een 5.1″ en de Edge uitvoering met een 5,5″ scherm.

Wat we nog niet wisten te melden is dat er een always on display tijds aanduiding opzit, dus ook als de toestellen vergrendeld zijn kan je ten alle tijden gewoon de tijd aflezen.

Kan je de Samsung Galaxy S7 al kopen?

Mocht je de Galaxy S7 al willen kopen dan moeten we je (een beetje) teleur stellen, ze zijn namelijk nog niet te koop, maar we kunnen wel gelijk aansluiten met goed nieuws, je kunt ze wel al als pre order bestellen.

Bestel je de telefoon nog voor de vroegst mogelijke verkoop datum in Nederland, welke ligt op 11 Maart, dan krijg je er gratis een GEAR VR gadget bij !!!

galaxy s7 edge kopen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *