Samsung Galaxy S7 Verkoop cijfers

samsung galaxy s7 verkoop cijfersDe Samsung Galaxy S7 verkoop cijfers overtreffen alle verwachtingen! Waar we je in het verleden al vertelden dat het aantal verkochte S7 en S7 Edge toestellen ver boven de verwachting uitgroeide is dit aantal naar boven toe bijgesteld.

Hoeveel toestellen er precies verkocht zijn tot en met juni 2016 vertel ik je zo.

Samsung Galaxy S7 verkoop cijfers

De eerste berichten uit Zuid Korea over de verkoopcijfers van zowel de Samsung Galaxy S7 als ook de Samsung Galaxy S7 Edge modellen overtreffen alle verwachtingen.

Zelfs in het land waar de mega populaire smartphones vandaan komen had men dit intense succes niet verwacht.

Beide modellen gaan wereldwijd als warme broodjes over de toonbank.

Hoe hoog dat aantal precies is zal je waarschijnlijk verbazen.

De verwachting is namelijk dat er ergens in deze maand (juni 2016) ergens in de wereld de 25.000.000 doorbroken zal gaan worden.

25 miljoen is natuurlijk een ongelooflijk getal. Hoeveel de winst precies zal zijn dat moet nog blijken.

Samsung Galaxy S7 Edge

Vooral de Galaxy S7 Edge gaat hard. Door de gebogen randen en een aantal upgrades ten opzichte van de vorige jaar al extreem populaire Samsung Galaxy S6 Edge is de S7 Edge momenteel één van de best verkopende nieuwe smartphones waar al je wensen mee vervuld worden.

De verbeterde batterij duur en de betere beeldkwaliteit van de camera’s maken dit toptoestel tot een must have voor de veeleisende smartphone gebruiker van dit moment.

Wat kunnen we dit jaar nog verwachten van de S7 en de S7 Edge?

Het eerste kwartaal was al booming door de product lancering van beide S7 toestellen. Het tweede kwartaal (wat nog niet geheel is afgesloten) was zowaar nog beter qua verkopen volgens de Zuid Koreaanse media gigant.

Dit kwam mede door de wereldwijd grootschalig opgezette marketing, de veelgeprezen kwaliteit en de vroege lancering in het voorjaar.

Een nieuwe toestel kleur.

Door beide toestellen in de nieuwe goud roze kleur uit te brengen zal er ook weer een nieuwe verkoop boost losbreken.

Naast de al beschikbare gouden (gold platinum), zilveren, witte (white pearl), zwart (black onyx) zal je nu dus ook uit de roze versie kunnen kiezen.

Samsung Galaxy S7 met Abonnement


Samsung Galaxy S7 Edge met Abonnement


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *