Samsung Galaxy S7 verkoop: boven verwachting

samsung galaxy s7 kopenZowel de Samsung Galaxy S7 Edge als de Samsung Galaxy S7 verkoop cijfers zijn boven verwachting goed. Beide nieuwe vlaggenschepen van de telecom gigant uit Zuid Korea doen het veel beter als verwacht en gehoopt was.

Waar de Samsung Galaxy S6 modellen vorig jaar alle records op hun beurt al verbroken hadden is het dit jaar de beurt aan hun opvolgers de galaxy S7 modellen die alle verwachtingen ver te boven gaan.

Samsung Galaxy S7 verkoop cijfers van de eerste maand.

Het zal je ongetwijfeld niet ontgaan zijn dat de lang verwachte nieuwe Samsung smartphones, de galaxy S7 en de edge al meer als een maand te koop zijn in Nederland.

Eigenlijk al direct op de datum dat de verkoop gestart was is er een run op beide graag geziene modellen ontstaan.

De verschillen ten op zichte van de S6 modellen en al nieuwtjes die naar buiten kwamen hebben er aan meegedragen dat de beide toestellen als warme broodjes over de spreekwoordelijke toonbanken gingen.

En, alhoewel Samsung er zelf (nog) geen aankondiging in doet en zich nog in stilzwijgen hult zijn er toch al bronnen die de beschikking hebben over zowel de verkoopcijfers van de Samsung S6 modellen als ook de verkoop cijfers van de Galaxy S7 modellen.

Door deze cijfers naast elkaar te leggen hebben ze bloot kunnen leggen en dus aantonen hoe goed de nieuwste modellen verkopen ten opzichte van de vlaggenschepen van 2015.

20% meer verkopen in Europa!

In de eerste maand zijn er dus alleen in Europa al 20% meer verkopen geweest. Er zijn in de eerste maand dus al 20% meer S7 toestellen verkocht als dat er S6 modellen verkocht waren in de eerste maand van verkoop vorig jaar.

Een 10% steiging in China.

Ook in China zijn er meer S7’s verkocht dan S6 modellen in de eerste maand van verkoop. Alhoewel dat enigszins tegen zou kunnen vallen in vergelijking met de 20% in Europa is de afzetmarkt in China natuurlijk gigantisch.

Al met al is die verhoging van 10% natuurlijk ook ongelooflijk goed nieuws voor de telecom gigant uit Aziƫ.

In de Verenigde Staten worden alle records verbroken!

Maar de echte verkoop records van de S7 en de S7 Edge komen uit Amerika (of beter gezegd de Verenigde Staten van Amerika). Daar zijn er in de eerste maand maar liefst 30% meer telefoons verkocht van de vlaggenschepen ten opzichte van de 2015 vlaggenschepen van Samsung.

Ondanks dat de VS de thuishaven is van Apple en dus de Iphones weet Samsung daar dus ook record aantallen te verkopen wat de smartphone gigant vast tevreden moet stellen.

En in Zuid Korea dan?

Na deze euphorische getallen zal je het haast niet geloven maar de verkoop cijfers in thuisland Zuid Korea zijn nagenoeg ongewijzigd ten opzichte van de verkoopcijfers van de S6 mobieltjes in de eerste maand in 2015.

Maar aangezien de verkoop van Samsung daar al super liep is een stagnatie natuurlijk geen nieuws om van wakker te liggen.

Hoeveel telefoons zijn er dan verkocht?

Deze cijfers komen neer op een verkoop aantal van ongeveer tien miljoen verkochte exemplaren de eerste maand van verkoop.

Dit is natuurlijk ongelooflijk hoog voor een nieuw product wat pas een dikke maand op de markt verkrijgbaar is.

Wil jij de nieuwe Samsun Galaxy S7 ook kopen?

Als jij de nieuwe S7 ook wilt hebben dan is dat begrijpelijk. We willen je er alleen voor waarschuwen dat je goed om je heen moet kijken en niet teveel moet betalen.

Door de prijzen goed te vergelijken kan je jezelf een hoop geld besparen.

Neem eens een kijkje in onze vergelijker!

Daar staan de beste deals van dit moment en hierdoor weet je dus zeker dat je niet teveel geld uitgeeft aan je nieuwe smartphone.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *