De Samsung Galaxy S7 Release Datum Is Bekend

Ben jij ook zo benieuwd naar de Samsung Galaxy S7 release datum? Vorig jaar hadden we al over een te verwachtte datum van release geschreven. Maar de laatste info die we hebben ontvangen heeft hier een ander licht op geworpen. De info die we al eerder met je hebben gedeeld is dus, blijkt ne, helaas niet meer accuraat.

Zoals we eerder al schreven, de info die we ontvangen zijn en blijven gewoon niks meer als geruchten en als die geruchten ons aannemelijk in de oren klinken dan bloggen we daarover om deze informatie zo spoedig mogelijk met je te kunnen delen.

We zijn dan ook de eerste om direct toe te geven dat de toen der tijd gedeelde geruchten ondertussen achterhaald zijn en daarom dus nu een nieuw blog bericht over de Samsung Galaxy S7 release datum, deze datum is overigens ook van toepassing op de S7 Edge.

Wanneer is de Samsung Galaxy S7 release datum?

De geruchten die we de laatste dagen ontvangen hebben en waar we, nadat we diverse informatiebronnen op het internet hebben geraadpleegd, van denken dat deze geruchten wel eens waar konden zijn dat het nieuwe paradepaardje van Samsung, de Galaxy S7 en zijn populaire broertje met de gebogen randen aan het beeldscherm, de Galaxy S7 Edge begin volgende maand al over de toonbank zouden kunnen gaan in Nederland.

Het ziet er nu naar uit dat zowel de S7 als de S7 Edge vanaf 11 maart 2016 verkrijgbaar zijn!

Niet lang nadat de Zuid Koreaanse marktleider in de productie en verkoop van mobiele telefoons beide modellen aan het nieuwsgierige publiek zal vertonen op 21 februari 2016 in Barcelona, de Catalaanse hoofdstad, tijdens het Samsung Unpacked Event dat aan de vooravond van het Mobile World Congress gehouden gaat worden zullen deze mobieltjes dus al in je bezit kunnen zijn.

Wat gaan deze toestellen kosten in Nederland?

Het ziet er nu naar uit dat je voor 699,00 euro de trotse eigenaar zal zijn van de standaard Galaxy S7 met een eigen geheugen van 32 GB.

Wil je liever als de eerste van je vrienden met de Galaxy S7 edge rond kunnen zwaaien dan zal je daar 799,00 euro voor neer moeten tellen. Ook de Edge versie heeft overigens een eigen geheugen capaciteit van 32 GB!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Wil je op de hoogte gehouden worden van de beste deals en alle aanwezige aanbiedingen?

Schrijf je dan nu direct in voor de nieuwsbrief!

We melden het je dan direct wanneer er nieuws is en ook hoor je dan als eerste waar deze toestellen straks vanuit je luie stoel het voordeligst besteld kunnen worden. Wil je dus een goedkope galaxy S7 kopen, meld je dan even aan en we houden je gratis op de hoogte van de beste deals!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *