Is de Samsung Galaxy S7 release datum bekend?

Gisteren spraken we al over de te verwachten Samsung Galaxy S7 release datum en dat de verwachting was dat deze datum bekend zou worden gemaakt op het MWC in Barcelona van 22 tot 25 februari 2016.

Ondanks dat Samsung zelf nog steeds niet met een bevestiging of ontkrachting van de bestaande geruchten naar buiten is gekomen wordt er telkens meer gesproken over een release datum in januari van volgend jaar.

Is de Samsung Galaxy S7 release datum nu wel bekend?

Zoals gezegd, Samsung houd zich tot nu toe nog stilletjes afwezig van de belangrijkste vraag die momenteel op het internet rondzwerft omtrent hun nieuwe vlaggenschip de S7 en de (te verwachten) S7 Edge.

Diverse techblogs in Zuid Korea hebben het nu over een release ergens in januari volgend jaar.

Als dit klopt dan zouden ze bij de grootste concurrent van Apple wel eens van hun reguliere planning af kunnen stappen.

Waar ze normaliter in februari een demonstratie geven en laten zien waar ze mee bezig zijn op onder andere smartphone gebied zou het voor het komende jaar wel eens zo kunnen zijn dat ze het MWC evenement in Spanje niet af willen wachten.

Wanneer komt Samsung zelf met de release datum naar buiten?

Er is  nu nog niets te zeggen over de datum dat Samsung zelf met de release datum van de S7 toestellen naar buiten komt maar als ze het toestel echt in de eerste maand van 2016 al willen lanceren dan zouden ze op niet al te lange termijn zelf het stilzwijgen wel eens kunnen gaan doorbreken.

De datum dat ze er zelf iets over gaan zeggen is nu nog niet bekend maar als je naar de laatste jaren kijkt dan zie je dat ze steevast een maand of twee voor de release datum uit al met nieuws naar buiten komen.

Stel, dat ze deze planning aanhouden en in januari hun nieuwe topmodel al ter verkoop aanbieden dan zou het kunnen dat ze ergens volgende maand al met nieuws naar buiten komen.

We wachten het gespannen af en volgen het op de voet!

Wat wordt er nu dan aangehouden voor release datum van de S7?

Alhoewel er over de release datum nog niet zo veel gesproken wordt is het wel zo dat diverse bronnen  19 januari 2016 aanhouden als de datum dat Samsung de Galaxy S7 aan gaat kondigen.

Blijkbaar had de Koreaanse telecom reus in september van dit jaar het ontwerp al klaar en willen ze er qua productie voor zorgen dat hun nieuwe smartphone op dinsdag 19 januari 2016 gereed is om wereldwijd aan het publiek voorgesteld te worden.

Of de release datum dan ook al bekend gemaakt gaat worden? We denken het zelf van wel.

Weet jij al iets meer over de Samsung Galaxy S7 release datum? Deel alles wat je weet hierover in de reacties hieronder dit artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *