Hoe kan je de Samsung Galaxy S7 opladen?

HIer staat een plaatje over de samsung galaxy s7 opladen.

Hoe kan je straks je nieuwe Samsung Galaxy S7 opladen is een vraag die nu al veel voorkomt. Er doen momenteel namelijk nog al wat geruchten de ronde over het straks eventueel draadloos op kunnen laden van de S7 en de S7 Edge.

Het laatste nieuws wat ons bereikte omtrent de top smartphone, die binnenkort gewoon besteld kan worden, is dat hij waarschijnlijk draadloos op te laden is.

Alhoewel de Samsung Galaxy S6 familie nu nog het laatste nieuwe is wat Samsung je aan kan bieden op dit moment en het nog even wachten is op de S7, komen ons wel steeds meer details en mogelijkheden ter ore van het te verwachten nieuwe top toestel.

Onder andere over hoe je straks je nieuwe toestel allemaal op zou kunnen laden.

Hoe kan je de Samsung Galaxy S7 opladen?

Zoals je waarschijnlijk wel weet kan je de topmodellen van dit moment, de Galaxy S6 toestellen, ook al draadloos opladen. Als je de gewone S6 hebt dan weet je ondertussen al dat het niet echt soepel verloopt. Bij de S6 Edge gaat het al een stuk beter, net als bij de Note 5.

Zoals het er nu naar uitziet zal je straks de Samsung Galaxy S7 ook draadloos op kunnen laden.

Natuurlijk zal je de S7 straks via een kabeltje via je pc of laptop op kunnen laden net als de mogelijkheid om hem op te laden via het kabeltje met adapter waar je je telefoon met het stopcontact kunt verbinden.

Maar als je je toestel draadloos op wilt laden dan kan je dat het beste doen door hem op een speciaal daarvoor ontworpen draadloze oplaad pad te leggen.

Krijg je een draadloze oplaad pad bij de S7?

Alhoewel we nu nog niet weten wat de Galaxy S7 modellen gaan kosten en wat je dan allemaal meegeleverd krijgt lijkt het ons uitgesloten dat je de draadloze oplaadpad meegeleverd gaat krijgen bij welke uitvoering van de S7 dan ook.

Mocht je dus een pad aan willen schaffen voor je nieuwe S7 dan kan je die het beste ergens apart kopen.

We hebben ontdekt dat er nu al een oplaad pad verkrijgbaar is bij deze webshop in Engeland.

We moeten er wel bij vermelden dat de foto’s verdacht veel lijken op de bestaande pads van Samsung. Ook de prijs van -1 Engelse pond lijkt ons niet helemaal correct te zijn.

Aan de omschrijving te zien is de pad straks te gebruiken voor de S7 modellen maar nu ook al voor alle overige draadloos oplaadbare smartphones van Samsung.

Is het verstandig om deze charging pad nu al te kopen?

Wil je deze charging pad puur voor de Samsung Galaxy S7 kopen? We zouden je dat af willen raden omdat er nu met zekerheid nog te weinig bekend is over dit nieuwe toestel van de grootste telecom aanbieder ter wereld.

Als je hem wilt kopen voor een ander toestel zoals bijvoorbeeld de Galaxy S6 modellen dan is er in Nederland vast wel een mooi alternatief te vinden.

Dit alles neemt niet weg dat we je dit “nieuwtje” niet wilden onthouden.

Automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de Galaxy S7 modellen?

Meld je dan rechtsboven aan voor onze nieuwsbrief door je naam en email adres achter te laten.

We houden je dan automatisch op de hoogte van al het laatste nieuws over de S7 modellen en zodra ze te koop zijn hebben we de beste deals voor je op een rijtje, heel handig, gewoon in je inbox.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *