De Samsung Galaxy S7 Olympic Edition komt eraan

Hier staat een foto van de samsung galaxy s7 olympic editionHeb jij de foto’s van de nieuwe Samsung Galaxy S7 Olympic edition al gezien? Ze wijken niet erg veel af van de al beschikbare modellen.

Het schijnt dat, met het uitlekken van de foto’s, de Olympische versie er dan toch echt aan zit te komen.

Wat weten we al over deze nieuwe editie van de Galaxy S7?

De Samsung Galaxy S7 Olympic edition komt eraan!

We schreven er al eerder over maar toen was er nog niet zoveel bekend over de Samsung Galaxy S7 Olympic Edition.

Ondertussen zijn er op Twitter wat foto’s uitgelekt van een nieuw model in de toplijn van de Samsung smartphones. Met het lekken van deze foto’s worden de geruchten natuurlijk steeds sterker dat er een speciale editie verkrijgbaar zal zijn zo rond de olympische spelen.

Alhoewel er via Samsung zelf nog geen bevestiging is geweest ziet het er dan toch echt naar uit dat we ons op kunnen gaan maken om een extra model te kunnen kiezen uit de toch al flink uitgebreide keuze mogelijkheden die je hebt als je een nieuwe Galaxy S7 (Edge) wilt kopen.

Wat is er bekend over de nieuwe olympische editie toestellen?

Maar wat weten we al over de nieuwe Samsung Galaxy S7 modellen?

Uiterlijk van de olympic editions

Qua uiterlijk hebben ze het meeste weg van de S7 Edge modellen omdat er een duidelijke afvlakking is te zien op de zijkanten van het beeldscherm.

Verder is er nog niet zo heel veel afwijkends aan te zien behalve natuurlijk de aanwezigheid van de kleuren van de olympische ringen en het logo van de spelen (de in elkaar bevestigde ringen).

Zo zit er een leuk gekleurd randje om de camera en de flitser op de achterkant van het toestel.

En er zit ook een gekleurde rand om de start knop onderaan op de voorkant van dit nieuwe mobieltje.

Nieuwe (extra) apps

Niet dat het bevestigd is maar er schijnen ook nieuwe apps aan te komen.

Het schijnt zo te zijn dat er een speciale VR (Virtual Reality) app te komen waar je speciale olympische spelen content mee kunt bekijken.

Naast de speciale content is de verwachting tevens ook dat je de “normale” olympische spelen beelden virtueel kunt beleven door de app te gebruiken.

Je zal voor deze app ongetwijfeld wel de nieuwe VR bril moeten hebben.

Of er verder nog iets gaat veranderen zullen we af moeten wachten.

Wordt de olympische editie goedkoper aangeboden?

Over de hardware is bijvoorbeeld nog niets bekend, in het verleden had de olympische spelen editie van het actuele Galaxy model wel een aantrekkelijke prijs meegekregen.

Mocht het gerucht het waard zijn voor je (er is namelijk nog niks bevestigd of ontkracht over de prijzen) dan zou je kunnen wachten op de, waarschijnlijk goedkopere, olympische versie van de Samsung Galaxy S7 Edge.

Nu al een nieuwe Galaxy S7 of Edge kopen?

Helaas kunnen we je nog niet veel meer vertellen als bovenstaande. Mocht er meer nieuws komen over de olympische uitvoering van de Edge dan zullen we je dat zeker laten weten.

Mocht je niet willen wachten op de (misschien) goedkopere versie van de S7 Edge dan kan je onze prijzen vergelijker gebruiken om de goedkoopste S7 of S7 Edge te bekijken.

Alle actuele aanbiedingen van de Samsung Galaxy S7 vind je hier >>

 

Alle actuele aanbiedingen van de Samsung Galaxy S7 Edge vind je hier >>

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *