Samsung Galaxy S7 Olympic Edition

Heb jij al iets gehoord over de Samsung Galaxy S7 olympic edition? De nieuwe Galaxy S7 en S7 Edge zijn nog maar sinds een paar weken te koop en er komt alweer nieuws over een speciale editie die Samsung op de markt wil brengen.

Lees snel verder en ontdek alles wat we nu al weten over deze nieuwe Samsung smartphone.

Samsung Galaxy S7 Olympic Edition.

Veel is er nog niet bekend over deze nieuwe versie maar het ziet er wel naar uit dat deze nieuwe telg van de Zuid Koreaanse telecom gigant, en tevens marktleider op het gebied van mobiele telefonie, zo rond de olympische spelen op de markt gaat komen.

We verwachten dat de samsung galaxy s7 olympic edition verkrijgbaar is tijdens de olympische spelen in Brazilie, maar waarschijnlijk is hij al eerder te bestellen met een leuke aanbieding.

Wat we weten over deze nieuwe smartphone.

Aangezien het nieuws nogal vers is, is er nog niet zo heel veel bekend over deze nieuwe telefoon. Samsung zelf laat er, begrijpelijk, ook nog niks over los.

We moeten het dus van de geruchtenstroom en vooral goed speurwerk hebben.

Op verschillende nieuwsbronnen kom je toch al wat details tegen en ondanks dat we die niet met zekerheid kunnen bevestigen willen we ze toch graag nu al met je delen.

De codenaam van Samsung.

De codenaam die Samsung aan deze uitbreiding op de te koop zijnde S7 en de S7 Edge meegeeft is Hero2 Olympic Edition.

Er is namelijk uitgelekt dat ze bij Samsung bezig zijn met een nieuwe telefoon die deze codenaam draagt.

De codenaam van de Samsung Galaxy S6 is Hero, dus het vraagt weinig van je verbeelding als je hoort en ziet dat ze bezig zijn met een nieuw mobieltje te ontwikkelen met de codenaam Hero 2.

Bijbehorende VR apps.

Samsung heeft al aangegeven dat ze de olympische spelen virtueel beleefbaar willen aanbieden. Met de komst van het VR (virtual Reality) device weten we al dat de technologie van de Galaxy S7’s klaar is om gecombineerd te worden met VR.

De Zuid Koreanen willen met de olympische editie van de S7 blijkbaar nog een stapje verder gaan en dit doen ze door gelijk maar met twee apps op de proppen te komen.

De codenamen van deze apps die net als de telefoon ook nog in ontwikkeling zijn luisteren naar de naam IOC_Olympic_App en de andere app krijgt de naam Rio2016_WOW_Olympic_app.

We weten al dat ze met de apps in combinatie met de VR al vooraf bestemde content beschikbaar kunnen stellen dus ga er maar vanuit dat er virtuel reality content beschikbaar komt van de olympische spelen in Rio, wat dat precies zal zijn kunnen we je helaas nu nog niet vertellen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Mocht dat het geval zijn dan laten we je net zoals we dat deden bij de pre order periode van de s7 en de s7 edge vroegtijdig weten wat de beste deals en heersende aanbiedingen zijn.

Als je niets wilt missen van het laatste nieuws en de beste deals dan kan je het beste je aanmelden voor onze nieuwsbrief zodat je als eerste op de hoogte bent van het laatste nieuws!

Nu al een goedkope Samsung Galaxy S7 kopen?

Wil je niet wachten op deze nieuwe smartphone maar wil je wel al, voor een leuke deal en niet teveel geld, de nieuwe Galaxy S7 of de S7 Edge kopen dan is het handig en aan te bevelen om onderstaande vergelijker te gebruiken.

Zo betaal je niet teveel voor je nieuwe smartphone en ben je verzekerd van de beste aanbiedingen van alle providers heel handig in 1 overzicht bij elkaar.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *