Samsung Galaxy S7 nu kopen? Klik hier voor de beste deals!

Samsung Galaxy S7 nu kopenSamsung Galaxy S7 nu kopen?

Eindelijk is het zover, de datum waar we allemaal op hebben gewacht is gekomen.

Eindelijk is de pre order periode voorbij en kan je aan de slag met je fonkelnieuwe Samsung Galaxy S7 of misschien heb je zelfs de Samsung Galaxy S7 Edge nu wel in je handen.

Heb je geen pre order geplaatst maar wil je één van beide toestellen nu toch  aanschaffen voor niet teveel geld? Dan hebben we, zoals beloofd, de beste deals voor je op een rijtje staan.

Heb jij de Samsung Galaxy S7 al?

Op het moment van schrijven van dit bericht is het zaterdag 12 maart 2016.

Gisteren was de eerste officiële verkoopdag van zowel de Samsung Galaxy S7 als zijn grotere broer de Samsung Galaxy S7 Edge. Voor wat we tot nu toe gehoord hebben zijn beide toestellen nu al een succes en zijn er al vele mensen die één van beide toestellen al in hun bezit hebben.

Bestel de Samsung Galaxy S7 bij Belsimpel.nl

en heb hem morgen al, gratis verzonden, in huis als je vandaag voor 23.30 uur besteld!!!

Met het prachtige, lekker warme en zonnige weer van gisteren, vandaag en zoals het er nu naar uitziet ook morgen zou het kunnen dat je om je heen op een terras of zomaar ergens in je buurt al een nieuwe Galaxy S7 kunt spotten.

Het kan natuurlijk ook dat je zelf met je nieuwe smartphone loopt te showen.

Ik zou zo graag die gezichten van je vrienden en vriendinnen willen zien, die vol bewondering naar jouw nieuwe telefoontje kijken.

Hou je vooral niet in, je hebt het laatste nieuwe op mobiele telefonie gebied van Samsung in je handen en daar mag je best trots op zijn.

Samsung Galaxy S7 nu kopen?

Niet iedereen heeft al zo vroeg de nieuwe Samsung telefoons in zijn bezit. Misschien heb jij hem ook nog niet maar wil je hem wel graag hebben.

Dat kunnen we ons goed voorstellen.

Zowel degene met het rechte als met het gebogen scherm zien er namelijk supermooi uit.

Als je van plan bent om één van beide uitvoeringen te kopen maar eerst nog even op zoek bent naar de beste deals dan hebben we goed nieuws voor je.

We hebben namelijk ondertussen de beste deals en aanbiedingen al binnen gehad van de grote aanbieders waar je met goed vertrouwen je nieuwe telefoontje goedkoop kunt kopen.

Het maakt niet naar welke uitvoering of welke kleur jouw voorkeur uitgaat. De aanbieders in onderstaande vergelijker hebben alle toestellen op voorraad.

Je hoeft er niet eens de deur meer voor uit.

Kies het toestel van je keuze, zoek de beste deal en ga naar de website voor alle details en de laatste foto’s!

Heel veel succes met je nieuwe telefoon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *