Heb jij de eerste Samsung Galaxy S7 foto al gezien?

Hier staat een samsung galaxy s7 foto.

 

Nu we nog maar een kleine 2 weken verwijderd zijn van de Samsung presentatie van het nieuwe Galaxy vlaggenschip komen we zo’n beetje met de dag achter steeds meer informatie over de opvolger van de S6.

Het laatste nieuws wat ons bereikt heeft is dat er nu dan ook een foto online circuleert van, wat verwacht wordt, de nieuwe Samsung Galaxy S7 te zijn.

Gaat het hier echt om een Samsung Galaxy S7 foto?

Of deze info, wat merendeels nu nog geruchten zijn omdat Samsung zelf nog niks heeft bevestigd maar ook het ook niet ontkend, klopt is niet met zekerheid te zeggen. De technologie gigant uit Zuid korea hult zich vooralsnog in stilzwijgen.

We gaan er voorlopig dan ook maar van uit dat dit echt de eerste foto van de nieuwe galaxy S7 is.

De mogelijkheid bestaat met dit soort onbevestigde geruchten dat we op een verkeerd been zijn gezet, maar omdat de mobiele telefoon op de foto ons niet bekend voorkomt gaan we er toch maar vanuit dat het hier echt om de nieuwe S7 gaat.

Mocht later blijken dat deze info niet klopt dan laten we je dat hier op goedkopegalaxys7kopen.nl natuurlijk gelijk weten.

We wilden je deze info en de daar bij behorende foto niet onthouden en hebben besloten om het hier toch maar met je te delen.

Is dit een foto van de S7 of de S7 Edge?

De volgende vraag die we ons gelijk stelden bij het zien van deze foto is of dat het een foto van de normale S7 was of de S7 edge.

Aan de zijkanten van het toestel op de foto te zien lopen de randen niet schuin af zoals het geval is bij de gebogen zijkanten van de Galaxy S6 Edge die nu nog het laatste nieuwe model is.

Aan de hand van deze aanname gaan we er dus van uit dat het hier om een foto van de normale S7 gaat en niet om de Edge uitvoering.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van de Samsung galaxy S7?

Meld je dan hier rechts boven even aan voor de nieuwsbrief!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *