Samsung Galaxy S7 Edge Update

Een nieuwe Samsung Galaxy S7 Edge update heeft gezorgd voor minder gevoelige randen aan het toestel. Heb jij de S7 Edge en zijn de randen van het beeldscherm nog steeds erg gevoelig en installer je alle updates dan kan het zijn dat je de laatste update nog niet hebt geïnstalleerd.

het is erg verstandig om deze update alsnog te installeren maar waar kan je die vinden?

Hoe komt het dat de Galaxy S7 schermranden zo gevoelig zijn?

De Galaxy S7 Edge uitvoering staat bekend om zijn afgeronde beeldscherm randen in de lengterichting.

Deze randen heeft Samsung voor het eerst in productie genomen met de voorganger van de S7 Edge Galaxy, namelijk de Galaxy S6 Edge.

Naast het optische verschil ten opzichte van het beeldscherm van de standaard uitvoering moesten deze randen ook reageren op aanraking zoals dat het geval is bij het overige gedeelte van het touch screen.

Een veel gehoord euvel is dat de zijkanten overgevoelig zijn voor aanrakingen of bewegingen van de handpalm.

Samsung Palm Rejection

Met het nieuwe “Palm Rejection” wat de aanraking met de handpalm van het scherm moet negeren zou dit tot het verleden moeten horen. Het problem zonder het gebruik van palm rejection is dat de opdrachten op het scherm met de vinger (zoals het typen of aantikken van een app) niet herkend worden.

Dit komt doordat het toestel al een opdracht heft ontvangen doordat je het scherm “al hebt aangeraakt” met de handpalm bij de gebogen randen.

Dit aanraken met de handpalm wordt al opgepakt door het toestel als je het toesten gewoon met de hand vast houd.

 

Deze Samsung Galaxy S7 Edge update verhelpt overgevoelige schermranden.

Mocht je dit probleem nog steeds hebben met je S7 Edge toestel dan is het aan te raden om de update te installeren. Hierdoor zal je mobieltje veel fijner in het gebruik zijn.

Als je de update niet automatisch bij je uploads ziet staan dan kan je er ook naar zoeken via je instelligen.

Zoek dan naar de update met de naam XXU1APD1.

Deze update heft een bestands grootte van 156 MB. Zorg er dus voor dat je hem via je WIFI verbinding binnen haalt als je een beperkte data bundel hebt. Anders gaat het wel heel erg snel met je databundel voor de maand dat je deze update binnne haalt.

Wat doet de XXU1APD1 update nog meer?

Naast het toevoegen van de plam rejection levert deze upgrade je nog wat meer verbeteringen op.

Zo zal je na het downloaden en installeren merken dat er ook een mogelijkheid op je toestel aanwezig is om scheve foto’s recht te zetten.

De vervormde delen in je scheven foto’s zullen door de software weer recht gezet worden zonder dat je dat eerst in een apart foto bewerkings tooltje moet doen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *