Samsung Galaxy S7 Edge met Gear VR kopen?

Heb je de laatste Samsung Galaxy S7 Edge met Gear VR aanbieding al gezien? Momenteel is er een aanbieding gaande waarbij je zowel de Galaxy S7 Edge als de Galaxy S7 kunt kopen in combinatie met het bekende Virtual Reality device.

Waar en hoe je dat doet ga ik je nu vertellen!

Wat is een Gear VR?

Momenteel is er een hele leuke aanbieding gaande waarbij je de nieuwste Galaxy S7 mobieltjes aan kunt schaffen in combinatie met een Gear VR.

Je betaald dan voor je mobieltje (wat je toch al had willen kopen) maar naast alleen die mobiele telefoon krijg je er nu dus gratis een Gear VR bij.

Leuk natuurlijk, maar wat is een Gear VR eigenlijk?

De Gear VR is de virtual reality bril van Samsung.

Je kunt in deze virtuele realiteits bril een S7 of een S7 Edge klikken.

Er zitten geen eigen lenzen in zoals gebruikelijk bij een bril maar de mobiele telefoons die je er op kunt klikken zijn, zeg maar, de glazen.

Samsung Galaxy S7 Edge met Gear VR kopen?

Als je de Samsung Galaxy S7 (Edge) wilt kopen dan is het nu een goede tijd hiervoor. Je krijgt er dan de Gear VR gratis bij.

Als je de Gear VR los moet kopen dan kost je dat 99 euro. 

Met deze virtual reality bril vergroot je het gebruik van je nieuwe telefoon.

Er wordt ook al druk gewerkt aan apps en speciale content die je in 3D kunt zien als je de VR met de S7 combineert.

Samsung heeft een speciale Olympic Edition van de S7 (Edge) klaar liggen die zo rond de Olympische spelen verkrijgbaar zal zijn.

Naast deze speciale Olympische editie is de verwachting ook dat er speciale content aan komt die je alleen met de Gear VR in 3D kunt bekijken.

Het kan ook zo zijn dat je normale content dan in 3D kunt bekijken, zodra we daar meer vanaf weten laten we je dat zo snel mogelijk weten.

Hoe kom je aan de Gear VR bril?

Koop je een nieuwe Galaxy S7 of de Edge versie  voor 21 augustus 2016 dan kan je je aanmelden op de Samsung website waar je dan aan kunt geven dat je de Gear VR wilt hebben. De bril wordt dan naar je toegestuurd zonder daar voor te hoeven betalen.

Goedkope Galaxy S7 kopen?

Als je een goedkope Galaxy S7 wilt kopen dan ben je hier aan het juiste adres. Onze prijzen vergelijker heeft altijd de meest actuele prijzen waarmee je veel geld kunt besparen.

Neem dus even de tijd en surf in een paar klikken naar de voordeligste S7 die er op dit moment is.

Goedkope Galaxy S7 Edge kopen?

Heb je liever de populaire Edge versie? Daar hebben we ook een aparte vergelijker voor gemaakt. Zo heb je in één handig overzicht alle aanbiedingen van de S7 Edge op je scherm.

Klik hier voor de beste actuele deals van de Galaxy S7 Edge >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *