Samsung Galaxy S7 Edge Koraalblauw kopen?

samsung galaxy s7 edge koraalblauwSamsung Galaxy S7 Edge koraalblauw kopen? Als je op zoek bent naar een nieuwe smartphone en je oog hebt laten vallen op de intens populaire Galaxy S7 Edge maar de geijkte kleuren wel een beetje gezien hebt dan kan je natuurlijk kiezen voor een leuk hoesje voor je nieuwe toestel.

Maar je kan natuurlijk ook de laatste nieuwe kleur kiezen!

Komt de samsung galaxy s7 edge koraalblauw echt uit?

Nu je de Galaxy S7 Edge al kunt kopen in de kleuren goud, zilver, zwart, wit en roze verbaasde het me nogal dat de S7 Edge nu in nog een extra kleur op de markt komt.

Maar het ziet er nu dan toch echt naar uit dat je de nieuwste Edge nu ook kunt kopen in de kleur koraalblauw.

Nu dat Samsung een fotoshoot heeft gedaan met de blue coral versie leek in eerste instantie op een reclame stunt maar blijkbaar heeft deze bron het nu dan toch bij het rechte eind.

Waarom dezelfde kleur als de Galaxy Note 7?

Na de ellende van de ontbrandende batterijen van de Samsung Galaxy S7 Note wil Samsung graag tegen deze extra gemaakte kosten extra Galaxy S7 telefoons verkopen.

Hiervoor is gekozen om de populaire S7 Edge modellen in een extra kleuren combinatie op de markt te brengen. De gekozen kleur is de kleur koraalblauw, het is niet geheel toevallig dat er voor deze kleur is gekozen.

De Note S7 werd met afstand namelijk het meest verkocht in de koraal blauwe uitvoering.

De hoop is nu dus dat deze kleur het niet alleen in de populaire phablet (telephone/tablet) uitvoering goed doet maar ook als extra kleur voor de nieuwste Edge modellen goed gaat verkopen.

Zoals gezegd, door de te verwachten extra verkopen van de Samsung Galaxy  S7 Edge koraalblauw smartphones hopen ze bij de Zuid Koreaanse Android telefoon koploper, qua verkoopcijfers, de opgelopen financiele schadepost van de Note 7 modellen tegemoet te komen.

De verkoopcijfers van zowel de S7 als de S7 Edge waren namelijk beter als ooit tevoren totdat de problemen met de oplaadbare accu’s van de Note 7 toestellen roet in het eten gooide.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *