Heb jij deze Samsung Galaxy S7 Edge foto al gezien?

Hier staat een samsung galaxy s7 edge foto.

Zoals we gisteren al vermeldde gonst het deze dagen van de geruchten over de nieuwe Galaxy S7 modellen die eind deze maand op het Samsung unpacked event in Barcelona onthuld gaan worden.

We hebben in het verleden bijvoorbeeld al aan je verteld welke specificaties er verwacht worden op de nieuwe mobieltjes waar Samsung starks mee gaat komen.

Wat er nog aan ontbrak was beeldmateriaal van de nieuwe toestellen.

Gisteren hebben we een Samsung Galaxy S7 foto die we online ontdekt hebben al met je gedeeld. Aan de hand van wat er te zien was op de foto gingen we er van uit dat het om de standaard uitvoering van de Galaxy S7 zou gaan.

Is dit een Samsung Galaxy S7 Edge foto?

De foto die we vandaag hier plaatsen hebben we ook online gevonden en we verwachten dat het deze keer om de Galaxy s7 Edge gaat.

Zoals je ziet is dit model voorzien van de bekende gebogen “curved edges”. Deze gebogen randen kennen we ondertussen heel erg goed van de Galaxy S6 Edge en de S6 Edge plus.

Of het echt om de S7 Edge gaat die we eind deze maand verwachten te zien in Barcelona is nog even afwachten want zoals gebruikelijk met alle geruchten van de laatste tijd is het ook deze keer weer zo dat er van de kant van Samsung zelf geen reacties komen.

Waarom zou dit de S7 Edge zijn?

Afgezien van de duidelijk zichtbare gebogen lijnen in de zijkanten van het toestel op de foto wat op zich al aangeeft dat het hier om de Edge uitvoering gaat van de S7 is het blijkbaar ook zo dat het typenummer ontdekt is wat aan dit toestel hangt.

De foto van gisteren heeft waarschijnlijk zijn oorsprong in Vietnam en de foto die we hier nu geplaatst hebben schijnt zijn oorsprong in China te hebben.

Blijkbaar hebben ze door gebruik te maken van een benchmark app ontdekt dat het hier om het type nummer de: SM-G9350 gaat.

Na dit nummer door de certificatie database in China te hebben gehaald bleek inderdaad dat het nummer SM-G9350 daar is geregistreerd en samenhangt met de Samsung Galaxy S7 Edge.

Waar we in het verleden nog dachten dat alleen de Galaxy S7 Edge en niet de gewone versie in eerste instantie onthuld zou worden ziet het er nu naar uit dat beide modellen tegelijk aan het grote publiek ten toon gesteld worden in Barcelona.

Het is nog even afwachten (een kleine twee weken om precies te zijn) waar Samsung in Spanje echt mee op de proppen komt.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je even in op onze nieuwsbrief hier rechtsboven in de zijbalk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *