Samsung Galaxy S7 Edge december 2016 update beschikbaar

samsung-galaxy-s7Heb jij de Samsung Galaxy S7 Edge december 2016 update al gezien?

Om eerlijk te zijn hebben we de laatste dagen voor de kerst en ook tijdens de kerstdagen het volgen van het laatste nieuws een beetje op een laag pitje gezet.

Je kent het wel, de kerstdagen staan voor de deur, er moet op het laatste moment altijd nog even wat gekocht worden. De tijd dringt en om die laatste dagen nou met die enorme drukte van al die overbelaste webshops nou nog even online te gaan shoppen…

Nee, we hebben gegokt op old fashion een metro kaartje kopen en real life aan te sluiten in de lange wachtrijen voor de kassa’s van de fysieke winkels.

Om een lang verhaal kort te maken, door dit tijdsverdrijf wat natuurlijk zoals gebruikelijk weer veel te veel tijd opslokte is het volgen van  al het laatste Android en Samsung smartphone nieuws er een beetje bij ingeschoten.

Samsung Galaxy S7 Edge december 2016 update

Hierdoor kwamen we er pas na de kerstdagen achter dat er een Samsung Galaxy S7 Edge december 2016 update was vrijgegeven voor de unbranded S7 Edge toestellen.

Deze nieuwe update is trouwens niet alleen voor de Edge toestellen maar inmiddels ook beschikbaar voor de Samsung Galaxy S7 smartphones.

Samsung Galaxy S7 Edge december 2016 update

Wat houd deze update in?

De december 2016 update is een firmware update welke is voorzien van een security patch (altijd leuke en vooral handig om veilig nog maar niet te noemen).

We zitten meer en meer op internet met onze smartphones dus een regelmatige security patch is dan geen overbodige luxe.

Gelukkig ziet Samsung dit ook zo en waren ze de update al aan het uitrollen voordat we het goed en wel in de gaten hadden.

Samsung heeft namelijk 15 verbeteringen voor haar zijn eigen software aan deze patch meegegeven, deze patch die luistert naar de naam XXU1BPLB is buiten de 15 Samsung verbeteringen waar er 1 van specifiek bedoeld is voor de Galaxy S7 Edge toestellen (omdat het om de Exynoss processor gaat die alleen in de Galaxy S7 Edge smartphones gebruikt wordt).

Verder zitten er onder de motorkap van deze 280 MB grote firmware update ook maar liefst 81 verbeteringen van Google in om hun Android besturing systeem zo soepel mogelijk te laten lopen.

Is deze update alleen voor de unbranded toestellen beschikbaar?

Ja, voor zover we nu weten zijn alleen de unbranden toestellen voorzien van deze update.

Maar ook de toestellen die bijvoorbeeld bij Vodafone of T Mobile gekocht zijn zullen binnen niet al te lange tijd in aanmerking komen om deze securitypatch XXU1BPLB ook te downloaden en installeren.

 

Goedkope Samsung Galaxy S7 Kopen?

Ben je op zoek naar een goedkope Samsung Galaxy S7 klik dan hier en vergelijk de beste prijzen om er zeker van te zijn dat je niet teveel betaald voor je nieuwe toestel.

Wil je liever de populaire Samsung Galaxy S7 Edge kopen? Vergelijk de prijzen dan door op de link te klikken. Zo ben je er zeker van dat je de meest actuele deals in één overzicht hebt (de vergelijkers worden wekelijks voorzien van de laatste updates).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *