Samsung Galaxy S7 batterij: Upgrade!

Hier staat een plaatje van de samsung galaxy s7 batterij

Wordt de Samsung Galaxy S7 batterij krachtiger als de bestaande batterijen in de Galaxy S6 toestellen?

Het ziet er naar uit dat de nieuwe toestellen die later dit jaar leverbaar zullen zijn worden geleverd met een upgrade qua batterijen.

Waarom moet de Samsung Galaxy S7 batterij sterker worden?

Het grote euvel bij de Galaxy S6 bleek al snel de batterij en dan met name de capaciteit van de batterij te zijn.

De batterij bij de S6 Edge was al een verbetering en de S6 Edge Plus kreeg op zijn beurt ook weer een wat betere batterij geleverd als de eerder vrijgegeven modellen.

Door de grote schermen van 5,1 inch op zowel de S6 als de S6 edge in combinatie met de ongekende mogelijkheden worden de batterijen nogal zwaar belast. De S6 heeft een batterij van 2550 mAh en de Edge uitvoering heeft een batterij van 2600 mAh.

De Edge batterij is dus al een verbetering t.o.v. de standaard S6 uitvoering, maar ook de S6 Edge batterij is na een dag intensief gebruik zo goed als leeg. De S6 Edge plus die een groter scherm heeft met een afmeting van 5,7 inch heeft ook een upgrade qua batterij capaciteit gehad, dit toestel is uitgerust met 3000 mAh.

Dit is al een hele verbetering maar ieder jaar worden de telefoons zwaarder belast en om dit met de S7 modellen goed aan te kunnen en tegelijkertijd niet te snel leeg getrokken te worden wat natuurlijk weer zorgt voor slechtere reviews heeft Samsung doen besluiten om de S7 modellen van een fors zwaardere accu te voorzien.

Hoe zwaar worden de Galaxy S7 accu’s?

Voor zover we de informatie voorhanden hebben lijkt het er nu inderdaad op dat er een stevige upgrade aan de accu’s voor de S7 en de S7 Edge wordt meegegeven.

Als je straks de Galaxy S7 koopt dan krijg je er een 3000 mAh batterij bij.

Bij aanschaf van het Edge model krijg je er zelfs een accu bij van 3600 mAh wat inderdaad een hele verbetering is in vergelijking met de 2600 mAh van het Galaxy S6 Edge model.

we moeten er wel bij vermelden dat de S7 en de S7 edge niet beide met een 5,1 inch scherm worden uitgerust, de standaard versie wel maar de edge uitvoering wordt voorzien van een 5,5 inch scherm.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en als eerste de beste deals in gratis toegezonden krijgen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Dat doe je door rechtsboven je aan te melden voor de nieuwsbrief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *