Samsung Galaxy S7 afmetingen

samsung galaxy s7 afmetingenBen je op zoek naar de samsung galaxy s7 afmetingen? Dan ben je hier op het juiste adres. Je kunt hier namelijk de afmetingen van alle galaxy s7 modellen vinden.

Je weet natuurlijk allang dat er verschillende modellen in omloop zijn. De afmetingen van deze modellen schelen nog al van elkaar, natuurlijk zijn alle S7 modellen even groot en ook alle S7 Edge modellen zijn even groot maar beide modellen schelen wel weer van elkaar qua grootte.

Kijk snel verder en ontdek hoe lang, breed en dik het nieuwe toestel van je keuze werkelijk is.

Waarom zijn de samsung galaxy s7 afmetingen belangrijk?

Het leek me handig om een artikel te schrijven over de afmetingen van de nieuwe smartphones van samsung omdat ik zelf altijd wil weten hoeveel groter de nieuwe toestellen zijn geworden.

Als het mij interessant en handig lijkt om te weten dan denk ik dat jij hier ook wel benieuwd naar bent.

Past de Galaxy S7 (Edge) in je broekzak?

Vooral als je je telefoon (altijd) in je broekzak hebt zitten dan is het handig om te weten of hij makkelijk in je broekzak past of dat je hem ergens anders o[ moet bergen als je onderweg bent.

Als je je telefoon in een tasje, rugzak, koerierstas of in je jas bij je hebt dan maken de afmetingen van je nieuwe toestel misschien iet zo heel veel uit.

Hoeveel groter is het scherm ten opzichte van je huidige telefoon?

Wat je bij een nieuwe telefoon ook vaak wilt weten is of het scherm veel groter is al het scherm van je huidige mobieltje.

Natuurlijk zegt de maat van het beeldscherm ook niet alles maar soms is het gewoon handig om dat soort dingen alvast te weten.

Wat zijn de afmetingen van de samsung galaxy s7?

Ik heb de afmetingen van de normale galaxy s7 hier al eens bekend gemaakt maar voor het gemak hierbij nog eens de afmetingen van het nieuwe vlaggenschip op mobiele telefonie gebied van samsung.

Galaxy S7 afmetingen:

  • Lengte 142 mm
  • Breedte 70 mm
  • Dikte 7,9 mm

Hoeveel groter is de Galaxy S7 Edge?

De Galaxy S7 Edge, het toestel met de gebogen randen is een stukje groter als de standaard versie zonder de gebogen beeldscherm randen.

Voor alsnog is er alleen een normale S7 Edge verkrijgbaar, het kan zijn dat er later dit jaar of in de vroege winter/voorjaars maanden van 2017 nog een iets grotere S7 Edge Pus op de markt komt maar voor alsnog weet ik daar nog niets van.

Anyway,

De Galaxy S7 Edge afmetingen zijn:

  • Lengte 151 mm
  • Breedte 73 mm
  • Dikte 7,7 mm

Zoals je ziet als je de afmetingen van beide modellen met elkaar vergelijkt zie je dat de S7 Edge net wat groter uitvalt als de standaard S7, maar dat de Edge wel 0,2 mm dunner is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *