Samsung Galaxy S7 Active ook in Nederland?


Samsung Galaxy S7 ActiveIs de Samsung Galaxy S7 active verkrijgbaar in Nederland? Vorige week is er een nieuwe smartphone aan de Galaxy S7 familie toegevoegd. Dit robuuste model is in de verenigde staten van amerika al verkrijgbaar. Wanneer wordt dit nieuwe mobieltje bij ons verwacht?

Wat is de Samsung Galaxy S7 active?

Zowel de Samsung Galaxy S7 als de Samsung Galaxy S7 Edge zijn ondertussen alweer even in Nederland verkrijgbaar. De verkoopcijfers van deze populaire smartphones overtreft zelfs de stoutste verwachtingen van het Zuid Koreaanse moederbedrijf.

Alhoewel beide modellen nog gretig aftrek vinden via de bekende webshops ging er alweer een tijdje het gerucht dat er alweer een nieuw model op de markt zou komen die de Galaxy S7 familie zou komen versterken.

Ondertussen is er bekend geworden dat dit model naar de naam Samsung Galaxy S7 active luistert. Maar wat is dit nou precies voor een toestel?

Zoals de naam al doet vermoeden is het een toestel wat vooral bestemd is voor de actieve gebruiker. Naast de actieve gebruiker zou het ook zomaar bedoeld kunnen zijn voor de liefhebber van Samsung telefoons die er een wat actievere levens stijl opna houd en daardoor wat minder zorgzaam met zijn mobieltje omspringt in het dagelijkse gebruik.

Dit is ook wel te zien aan de uitvoering die Samsung hun nieuwe mobiele telefoontje heeft meegegeven. Het ziet er namelijk allemaal wat steviger en robuuster uit. Je zou kunnen zeggen dat de Galaxy S7 active er wat lomper uitziet maar dat is maar net hoe je er tegen aan kijkt natuurlijk.

Wat zijn de Samsung Galaxy S7 active specificaties?

Qua specificaties doet dit nieuwe model niet onder voor zijn beide al wat oudere broers. Het enige dat afwijkt is namelijk dat de batterij een grotere capaciteit heeft gekregen.

Waar de batterij van de Galaxy S7 3000 mAh groot is en de Galaxy S7 Edge zelfs een 3600 mAh grote batterij heeft gekregen overtreft het nieuwste model beide qua batterij grootte.

De Samsung Galaxy S7 active heeft namelijk een 4000 mAh grote batterij.

Hierdoor Heeft hij dan misschien wel iets langer nodig om opgeladen te worden maar daar en tegen houd hij het dan ook weer langer vol waardoor je nog langer van je mobieltje kunt genieten zonder een stopcontact te moeten zoeken of hem draadloos op te gaan laden wat natuurlijk ook tot de mogelijkheden behoort van dit nieuwe model.

De Galaxy S7 active is een robuuste smartphone.

Zoals zojuist al aangegeven is de Galaxy S7 active een flink stuk robuuster als zijn beide (gedeeltelijke) naamgenoten uit dezelfde familie.

Hoeveel robuuster kan je hieronder zien in dit filmpje waar zowel de standaard S7 als de active uitvoering regelmatig op de grond vallen.

Wanneer is de Galaxy S7 active verkrijgbaar in Nederland?

De active is al verkrijgbaar in amerika maar zoals het er nu naar uit ziet komt dit model net als zijn voorganger de robuustere uitvoering van de Galaxy S6 niet naar Nederland.

Dit kan natuurlijk nog veranderen maar Samsung Nederland heeft er nog niets over los gelaten.

Zodra dit veranderd of er meer nieuws komt over het eventuele verkrijgbaar zijn bij ons van dit stevige model  dan laten we je dat zo spoedig mogelijk weten.

Samsung Galaxy S7 en S7 Edge aanbiedingen

Wil je zolang niet wachten maar ben je op zoek naar een nieuwe smartphone van Samsung dan zijn de S7 en S7 Edge er in diverse uitvoeringen voor je.

We hebben de beste deals voor je uitgezocht en in een vergelijker neergezet, door de vergelijker te gebruiken betaal je nooit teveel omdat de laatste aanbiedingen en deals hierin verwerkt zijn en up to date worden gehouden.

Wil je de meest actuele deals op een rijtje hebben en niet teveel betalen kijk dan even naar onze prijzen vergelijker!

Klik hier om direct naar onze vergelijker te gaan >>

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *