Samsung Galaxy S7 accu is gelukkig wel veilig!

samsung galaxy s7 accuIs de Samsung Galaxy S7 accu wel veilig? Als je je na de ontploffende accu’s van de Samsung Galaxy Note 7 je zorgen maakt of het wel veilig is om de nieuwe Galaxy S7 of S7 Edge te kopen dan is dat goed te begrijpen.

Maar gelukkig is dat een overbodige zorg. Je hoeft je namelijk echt geen zorgen te maken over de veiligheid van de nieuwste smartphones van de Zuid Koreaanse smartphone producent.

Alhoewel de accu’s die Samsung gebruikt heeft voor de Note 7 phablets veel problemen vertoonde stelt de media gigant gerust door te melden dat de batterijen voor zowel de Galaxy S7 als ook de Edge veilig voor gebruik zijn.

Is de Samsung Galaxy S7 accu echt veilig?

Na intensief testen van de batterijen van de nieuwe Samsung smartphones heeft de marktleider op het gebied van mobiele telefoons die draaien op het Android besturings system laten weten dat er geen problemen zijn met de stroom voorziening van hun nieuwste vlaggenschepen.

Alhoewel er uitvoerige testen uigevoerd zijn met de Note 7 toestellen heeft dit niet kunnen voorkomen dat er toch problemen met de accu’s aan het licht kwamen. Toen dit geen op zichtzelf staande incidenten meer waren heft de media gigant besloten om het zekere voor het onzelkere te nemen en de verkochte toestellen terug te roepen.

Na deze grootste terug roep actie van Samsung smartphones ooit is er natuurlijk direct begonnen met het uitvoerig testen van de accu’s van de overige modellen die er nieuw van de band rolden en dat waren natuurlijk de Samsung Galaxy S7 Edge en zijn kleinere broertje de Galaxy S7.

Zijn er helemaal geen problemen met de Galaxy S7 batterijen?

Enige tijd na het uitkomen van het nieuws dat er wereldwijd hier en daar batterijen van de Note 7 te heet waren tijdens het opladen zijn er ook een paar toestellen van de S7 lijn geweest waar problemen mee waren op het gebied van de oplaadbare accu’s.

Dat waren gelukkig op zich zelf staande gevallen en hadden niets te maken met alle accu’s van de vlaggenschepen van Samsung voor 2016 en 2017.

Met alle electronica bestaat de kans dat er dat er een paar producten van de band rollen die tussen de steekproef testen doorkomen. Dat gebeurt ook met iPhones, ook met digitale camera’s en televiesies en ja, ook met oplaadbare batterijen.

Gelukkig zijn er na die paar incidenten met accu’s van de Samsung galaxy S7 modellen in het voorjaar geen problemen meer geweest met de oplaadbare batterijen die geleverd worden met de nieuwe smartphones.

10.000.000 miljoen verkochte Samsun Galaxy S7 accu exemplaren zonder problemen!

Om dit kracht bij te zetten heeft Samsung aangegeven dat er al meer dan 10.000.000 (10 miljoen) exemplaren van de nieuwe Galaxy S7 (en Edge) verkocht zijn in Amerika en dat daar geen nieuwe problemen met accu’s meer tussen zaten die te herleiden waren naar fouten in  het productie process.

Hieruit blijkt dat de nieuwe batterijen van de Samsung Galaxy S7 modellen veilig zij en dat je ze met een gerust hart kunt kopen.

Overigens, de gevallen met Samsung galaxy s7 accu problemen waren te herleiden naar serieuze extern aangebrachte schade door de eind gebruikers.

Wil je een goedkope Galaxy S7 kopen?

Of je contract nu afgelopen is of dat je gewoon toe bent aan een nieuwe telefoon, het is begrijpelijk als je kiest voor de nieuwe S7 of S7 Edge.

Beide toestellen zijn erg gewild zowel met abonnement als ook zonder abonnement.

Door de vele aanbiedingen is het verstandig en aan te raden om de verschillende prijzen goed met elkaar te vergelijken, zo voorkom je dat je je teveel betaald voor je nieuwe toestel!

In onderstaande vergelijker vind je de laatste aanbiedingen en de meest actuele prijzen. Betaal dus niet onnodig veel voor je nieuwe telefoon en vergelijk de verschillende prijzen goed!

 

 

 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *