Samsung beveiligings update juli 2017

samsung beveiligings update jui 2017Misschien heb je het al gezien sinds vorige week is de Samsung beveiligings update juli 2017 namelijk beschikbaar. Maandelijks komen er updates waardoor jouw samsung smartphone weer beter functioneert en waardoor ook je gegevens beter beveiligd zijn.

Net als bij je computer, laptop of tablet is het ook verstandig om alle systeem updates voor je smartphone toe te laten en direct te installeren zodra ze beschikbaar zijn.

Voor wie is de Samsung beveiligings update juli 2017 beschikbaar?

Zoals je waarschijnlijk wel weet worden alle Samsung mobiele telefoons met enige regelmaat van nieuwe updates voorzien. Wat wel zo is, is dat het hier gaat om telefoons die maximaal 2 jaar oud zijn.

Heb je dus een Samsung Galaxy S6 , Galaxy S6 Edge of de Galaxy S6 Edge Plus dan zal je deze update al snel op je toestel tegen komen.

Dit geldt overigens ook voor de Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge.

Unbranded toestellen eerst

Net zoals met andere updates dit ook het geval was zijn de unbranded toestellen eerst aan de beurt. Maar niet lang daarna zijn de branded toestellen ook aan de beurt.

Als het goed is heb je deze updates ondertussen al gezien want ze worden via de telefoons die van toepassing zijn uitgerold.

De Samsung Galaxy S5 of ouder ontvangen deze update niet.

Mocht je nog steeds een Samsung Galaxy S5 of een ouder model hebben dan zal je deze update niet meer ontvangen. Doordat je telefoon geen updates meer krijgt is hij onveiliger in het gebruik.

Daar zal je zo 1-2-3 niets van merken alhoewel je ondertussen vast al ontdekt hebt dat het toestel zo nu en dan eens spontaan uit kan vallen of dat de camera of video functie niet meer zo snel en goed werken als toen je telefoon net nieuw was.

Daarnaast zijn je gegevens niet meer veilig en dat is wel even een puntje van aandacht lijkt me zo.

Ik zou namelijk niet graag willen dat mijn prive foto’s en video’s en andere persoonlijke gegevens van mezelf of familieleden op straat komen te liggen.

Hiermee bedoel ik dat je telefoon een (te) makkelijke prooi is als je de S5 of ouder gebruikt.

Ben je toe aan een nieuwe telefoon?

Als je toe bent aan een nieuwe telefoon (en dat is aan te raden als je de S5 of ouder nog hebt) maar ook als je een nieuwer of ander toestel hebt kan het aantrekkelijk zijn om op zoek te gaan naar een nieuw toestel.

Momenteel is er een leuke aanbieding voor de Galaxy S8 (Plus) met een gratis Gear VR pakket.

Maar als je liever lagere maandlasten hebt dan is het aan te raden om voor de mooie Galaxy S7 (Edge) te gaan. Maar zorg wel dat je niet teveel betaald want dat zou zonde zijn.

In de prijzen vergelijker hieronder staan de meest actuele aanbiedingen en prijzen bij elkaar.

Vergelijk de prijzen goed want zo kan je jezelf een hoop geld besparen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *