Komt er een Roze Samsung Galaxy S7 aan?

HIer staat een foto van de roze samsung galaxy s7Is er binnenkort een roze Samsung Galaxy S7 verkrijgbaar in Nederland?

De vraag om de nieuwe vlaggenschepen in meerdere kleuren te leveren werd al in een vroegtijdig stadium bevestigd. En alhoewel er al een behoorlijk aantal kleuren is waar je uit kunt kiezen blijft er natuurlijk altijd wel iets te wensen over.

Wat weten we bijvoorbeeld over de kleuren die er dit jaar nog aan zitten te komen en wanneer kunnen we die kleuren dan verwachten?

Uit welke kleuren kan je nu kiezen?

We weten al sinds de release datum van zowel de Samsung Galaxy S7 als ook de Samsung Galaxy S7 Edge dat ze verkrijgbaar zouden zijn in diverse kleuren. Momenteel kan je als je één van beide toestellen wilt hebben kiezen uit de kleuren wit, zwart of goud.

In combinatie met de kleur van je keuze kan je natuurlijk al kiezen tussen de standaard versie de degene met de afgeronde zijkanten.

Dit alles maakt op zich al dat je meer keuzes als bij de concurrenten wat het onderschijdend vermogen van deze Samsung smartphones er alleen maar groter op maakt.

Komt er dit jaar nog een roze Galaxy S7 aan?

Om je nieuwe toestel nog meer te kunnen personaliseren kan je kiezen uit de veelvoud aan hoesjes en shock guards. Maar leuker zou het natuurlijk zijn als er nog meer kleuren combinaties zouden komen.

Een veel gevraagde kleur is roze. De vragen die we vaak krijgen via het contact formulier lopen erg uiteen maar de vraag of er nog een roze Galaxy S7 aankomt zit er d elaatste tijd steeds vaker tussen.

Tot voor kort was het ons ook nog onduidelijk of er nou wel of niet een roze versie van de nieuwste Samsung toplijn mobiele telefoons zou komen.

Ondertussen kunnen we je vertellen dat er inderdaad een roze (gouden) uitvoering aan de  normale gouden, witte en zwarte uitvoeringen toegevoegd gaat worden.

Wanneer komt de roze uitvoering beschikbaar?

Vanaf  donderdag 23 juni 2016 is de roze gouden versie van beide S7 modellen al te koop.

Als je nu dus op het punt staat om een nieuw mobieltje te kopen en je zou graag een S7 in de roze gouden uitvoering willen hebben dan kan je het beste nog heel even wachten.

Vanaf morgen is deze kleur dan al te koop bij de betere online winkels.

Waar kan je de goud roze Samsung Galaxy S7 (Edge) kopen?

De winkels die vermeld staan in onderstaande prijzen vergelijker hebben al toegezegd dat ze allemaal de goud roze uitvoeringen op voorraad hebben vanaf 23 juni!

Wil je in één overzicht de beste actuele aanbiedingen hebben en kunnen kiezen in de laatste nieuwe kleur goud roze dan adviseren we je om snel even een kijkje te nemen in onderstaand overzicht waar je de goedkoopste Galaxy S7 prijzen tegen komt.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *