Roze Galaxy S7

roze galaxy s7Een roze galaxy s7 is onlangs uitgebracht door de Zuid Koreaanse marktleider op het gebied van Android smartphones.

Ben je benieuwd naar het laatste nieuws over de nieuwe kleur die toegevoegd is aan de uitgebreide aantal kleuren waar je al uit kon kiezen?

We beantwoorden vandaag de meest gestelde vragen zoals:

 

  • Wanneer komt de roze versie naar Nederland?
  • Gaat het hier over de goud roze versie?
  • Is de galaxy s7 Edge ook in de nieuwe kleur te koop?

Waarom komt er een roze galaxy s7 uit?

Zoals je ongetwijfeld gemerkt zult hebben zijn de Samsung Note 7 toestellen door de fabriek terug geroepen in verband met problemen met de meegeleverde accu’s.

Naast de Galaxy S7 en S7 Edge toestellen had Samsung dit jaar ingezet op een wereldwijd hoog verkoop cijfer voor de nieuwe Note waar 2 jaar op gewacht werd.

Helaas heeft de Note 7 een schade post opgeleverd doordat ze terug geroepen moesten worden.

Samsung hoopt dit negatieve nieuws en de daarbij behorende tegenvallende verkoopcijfers op te vangen met de verkoop van de enige overgebleven vlaggenschepen, de Samsung Galaxy S7 Edge en zijn iets kleinere broertje de gewone S7.

Door een extra kleur van de populaire toestellen uit te brengen hoopt de elektronica gigant meer toestellen te verkopen.

Is de roze galaxy s7 niet al eerder uitgebracht?

Het leek ons dat dit toestel al eerder bekend was, maar blijkbaar moet je de roze galaxy s7 niet  verwarren met de roze gouden samsung galaxy s7 toestellen.

Het grote verschil met de goud getinte versie is dat het nieuwe toestel helemaal roze is er dat er geen goud/roze tinten aan te pas komen.

Komt de Galaxy S7 Edge ook in de nieuwe kleur uit?

Mocht je de galaxy s7 edge in de nieuwe kleur willen kopen, dan moeten we je, tot nu toe, teleur stellen.

Voor zover we nu weten komt alleen de samsung galaxy s7 uit in een totaal roze versie en is de edge uitvoering van het nieuwe vlaggenschip voor 2016/2017 niet te koop in de compleet roze uitvoering.

Maar dat kan natuurlijk nog veranderen aangezien er een paar weken geleden nog helemaal niets bekend was over deze roze versie, het kan dus heel snel gaan als er nieuwtjes goed beschermd ontwikkeld en geproduceerd worden.

Is de nieuwe kleur ook al in Nederland te koop?

Voor zover we nu weten is de nieuwe kleur alleen nog maar in Zuid Korea, het thuisland van Samsung, te koop. Maar de verwachting is wel (als Samsung de tegenvallende cijfers van de Note 7 wil wegpoetsen) dat de nieuwe trendy roze kleur ook in andere landen geïntroduceerd gaat worden.

Hopelijk is Nederland dan ook één van die landen waar dit nieuwe kleurtje op de markt gaat komen.

Mocht je de roze galaxy s7 ook hier kunnen kopen dan laten we je dat zo snel mogelijk weten.

Wil je niet wachten op de nieuwe kleur?

Als je geen zin hebt om te wachten op de nieuwe kleur maar wel graag een nieuwe galaxy s7 (edge) wilt kopen dan is het verstandig om onderstaande vergelijker te raadplegen.

Zo betaal je nooit teveel voor je nieuwe toestel omdat je in de vergelijker in één keer kunt zien wat de beste deals zijn van dit moment (de vergelijker wordt real time van de meest actuele prijzen en aanbiedingen voorzien).


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *