Over

Over Goedkope Galaxy S7 Kopen.

Welkom op Goedkope Samsung Galaxy S7.nl

Deze website hebben we opgezet om onze bovenmatige nieuwsgierigheid in de Samsung Galaxy S7 met je te kunnen delen.

Waarom een website over de Galaxy S7?

Zelf zijn we fervente samsung smartphone aanhangers en hebben we toen de S2 uitkwam deze direct gekocht, sindsdien hebben we niet meer omgekeken naar andere telefoons omdat zowel de S2 als de S3, S4 de S5 en nu ook de S6 meer dan voldoen aan onze verwachtingen (en eisen) van een moderne smartphone.

Om jou zo goed en snel mogelijk van de laatste Samsung Galaxy S7 gossips en nieuwtjes te kunnen voorzien die we verzamelen of hebben gehoord zijn we deze website begonnen!

Dat is dan ook het leuke aan het lezen en schrijven over een smartphone die nog niet uitgebracht is. Het gonst van de geruchten. We smullen van deze geruchten en struinen dagelijks (meerdere keren) het internet af naar nieuwtjes, informatie en andere geruchten over onder andere de release datum van de Galaxy S7 en al het andere nieuws waar we onze handen maar op kunnen leggen.

Contact.

Mocht je zelf nog nieuws hebben wat wij nog niet gevonden (of geplaatst hebben) laat het dan even weten door gebruik te maken van dit contact formulier.