Livestream Samsung Unpacked 2016

livestream samsung unpackedHad jij al gehoord dat er een livestream Samsung Unpacked 2016 event is?

Ja, echt waar!

Kan jij er dus vandaag in Barcelona ook niet bij zijn als Samsung eindelijk duidelijkheid gaat geven over de nieuwe Samsung Galaxy S7 en de Samsung Galaxy S7 Edge?

Nou, wij dus ook niet. Maar nu er blijkbaar een livestream via YouTube is kan je toch nog als één van de eerste van je vrienden te weten komen wat Samsung nou precies allemaal gaat onthullen.

Wat wordt er tijdens de livestream Samsung Unpacked 2016 verwacht?

Niet alleen wordt er verwacht dat ze eindelijk het ellenlange stilzwijgen gaan verbreken rond om de nieuwe topmodellen van hun populaire smartphone lijn maar ook word er informatie verwacht rondom andere gadgets die ze zo lang zo goed verborgen hebben weten te houden en waar het internet ondertussen al gevuld is met de meest spannende roddels.

Vooral over de nieuwe S7 en de S7 Edge zitten we best al een tijdje in spanning af te tellen naar het live event.

Wat weten we nu al met zekerheid?

Aangezien Samsung zich nog nergens in de discussies heeft gemengd en Samsung Nederland zich ook achter “geen commentaar”, “daar kunnen we geen mededelingen over doen” of “daar weten wij helaas ook nog niks van” verschuild (wat overigens heel goed te begrijpen is), weten we nog niks met zekerheid.

Wel zijn er gegronde redenen om aan te nemen dat zowel de S7 als de Edge uitvoering zullen verschijnen in:

  • De kleuren Wit, Zwart en Goud.

Verder is het aannemelijk dat beide modellen:

  • In een 32GB uitvoering te koop zullen zijn.

De batterijen een flink grotere capaciteit meegeleverd gaan krijgen ten opzichte van hun voorgangers.

Er schijnt ook een ingang aanwezig te zijn voor de beschikbare 32GB uit te breiden met een SD kaart.

Natuurlijk is er al meer bekend geworden de laatste tijd zoals bijvoorbeeld de mogelijkheid om de toestellen net als de S6 familie draadloos op te kunnen laden.

We hebben ook het idee dat de S7 net als de (momenteel wel erg goedkope) Samsung Galaxy S5 weer stof en spatwaterdicht zal zijn.

Helaas was dit net als de mogelijkheid om het geheugen uit te breiden bij de Samsung Galaxy S6 niet mogelijk, maar die heeft dan weer andere upgrades waar we laaiend enthousiast over zijn. Hadden we het al over de meer dan leuke aanbiedingen gehad?

Nog even geduld tot de livestream Samsung Unpacked

Veel meer kunnen we je nu nog niet vertellen over de nieuwe S7 Edge en de gewone S7.

Als je als één va de eerste alles over deze nieuwe telefoons wilt weten zou ik je aan willen raden om vanavond ruim op tijd aanwezig te zijn en op onderstaande link geklikt te hebben.

Heel veel plezier vanavond tijdens de livestream Samsung unpacked 2016!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *