Samsung Gear VR gratis krijgen?

samsung gear vrKan je de Samsung Gear VR bril gratis ontvangen? Hoe gek het ook mag klinken… Ja, dat kan!

Je vraagt je nu waarschijnlijk gelijk af hoe het mogelijk is dat je deze splinternieuwe bril nu al gratis kunt ontvangen. We leggen het je graag even uit.

Wat is de Gear VR bril eigenlijk?

Heb je de Gear VR bril al eens gezien? Het ziet er uit als een soort van skibril, maar laat je daar vooral niet door van de wijs brengen.

De Gear VR bril (waar VR staat voor Virtuel Reality) is al een tijdje beschikbaar in de winkels voor om en nabij de 200 euro.

De bril is te gebruiken in combinatie met de Note 4. Deze Note 4 is namelijk het beeldscherm van de VR bril. Mocht je dus overwegen om deze virtuele werkelijkheid bril te gaan gebruiken dan moet je wel al een Samsung Note 4 hebben anders heb je er (nu nog) niks aan.

Maarrrr…

Dat gaat dus veranderen!

Zo kan je de Samsung Gear VR bril gratis krijgen.

Vanavond op het Samsung Unpacked Event 2016 zal de Zuid Koreaanse technologie reus namelijk een presentatie gaan geven van de Samsung Galaxy S7 en de Galaxy S7 Edge.

Vanaf vandaag kan je deze nieuwe telefoons dan ook al bestellen!

Bij wijze van vroege vogel korting krijg je op de datum dat de nieuwe samsung smartphones uitgeleverd gaan worden dan dus niet alleen je bestelde telefoon thuis opgestuurd maar tevens ook de Gear VR bril zonder daar maar 1 cent voor hoeven bij te betalen.

Het heeft er dus alle schijn van, en eigenlijk is het, ondanks nog niet officieel bevestigd door Samsung zelf, geen schijn meer maar harde werkelijkheid dat de nieuwe vlaggenschepen van de bekende Galaxy S familie tijdens de pre order dagen besteld kunnen worden met deze geweldige Virtual Reality bril.

Wat kan je met de Gear VR bril doen?

Aangezien er nog niet heel erg veel bekend is over deze bril, tenminste niet in combinatie met de nieuwe Galaxy S7 en/of de Galaxy S7 Edge is het eigenlijk nog even afwachten wat je er straks vanaf 11 Maart allemaal mee kan in combinatie met 1 van beide nieuwe top telefoons.

Maar Samsung kennende zal het wel een hele beleving worden om beide apparaten straks in combinatie te kunnen gaan gebruiken.

Nu kan je er in combinatie met de Note 4 vooral mee gamen, 360 graden videos bekijken en ook bestaande videos kijken is een hele beleving.

Vooralsnog moeten we het hier even bij laten, meer nieuws hebben we er voorlopig niet over maar we wilden je deze geruchten toch niet onthouden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *