Hoe kan je het geheugen van de S7 uitbreiden?

Hoe kan je het geheugen van de S7 uitbreidenHoe kan je het geheugen van de S7 uitbreiden?

De vraag hoe je het geheugen van de Samsung Galaxy S7 en de Samsung Galaxy S7 Edge uit kunt breiden is een veel gestelde vraag. Wil jij ook de beschikking hebben over een uitgebreider geheugen dan wat je standaard geleverd krijgt bij deze nieuwe smartphones lees dan verder.

Waarom zou je het geheugen willen upgraden?

In deze tijd waar je met je telefoon allang niet meer gewoon belt maar hem voor meerdere doeleinden gebruikt zal het je als muziek in de oren klinken dat je het geheugen van je nieuwe smartphone kan verhogen.

Waar je vroeg je mobiele telefoon hoofdzakelijk gebruikte om te bellen en om sporadisch een sms te versturen is dat nu wel even anders.

De techniek heeft de laatste jaren niet stil gestaan en de mogelijkheden van wat je met je smartphone kunt doen zijn echt eindeloos geworden.

Je kunt tegenwoordig met je mobieltje onder andere foto’s maken, video’s maken, spelletjes spelen en gebruik maken van diverse apps die al standaard op je toestel staan of apps die je er later zelf opzet om nog maar te zwijgen van What’s App gebruiken of surfen over het internet en natuurlijk last but not least muziek streamen en luisteren.

Hoe kan je het geheugen van de S7 uitbreiden?

Dat je het geheugen dan uit wilt breiden als dat mogelijk is is natuurlijk logisch. Maar hoe doe je dat dan?

In het geval van de nieuwe Galaxy S7 en de Edge kan je het standaard geleverde geheugen van 32 giga byte (gb) heel eenvoudig verhogen.

Waar je vorig jaar met de Galaxy S6, S6 Edge en de Galaxy S6 plus geen mogelijkheid had om een extern geheugenkaartje toe te voegen kan dat met de nieuwe vlaggenschepen van Samsung gelukkig wel.

In alle toestellen van de Galaxy S7 lijn zit namelijk een mogelijkheid om een extern geheugenkaartje toe te voegen.

Hoe kan je het geheugen van de S7 uitbreiden? Nou heel eenvoudig. Je koopt gewoon een micro SD geheugenkaartje, stopt hem in de opening die daar voor aanwezig is.

Je telefoon herkent het nieuwe opslag medium en je kunt dan kiezen om op dit geheugenkaartje je foto’s en andere mb’s vretende media op te slaan.

Zo staat deze content op een apart, uit te wisselen, micro sd kaartje. Een bijkomend voordeel is dat je telefoon hierdoor ook nog eens een stuk sneller is.

Gewoon even doen dus, voeg een extern geheugenkaartje toe voor meer mogelijkheden qua opslag capaciteit van je nieuwe telefoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *