Galaxy S7 release datum op het MWC?

plaatje van het galaxy s7 release evenementZoals ieder jaar staat er ook in de winter van 2016 weer een MWC gepland in Barcelona. Zou de Samsung Galaxy S7 release datum op het MWC bekend gemaakt worden?

Wereldwijd wordt er ondertussen al weer reikhalzend uitgekeken naar de aan te kondigen datum dat Samsung aan gaat geven wanneer we de nieuwe S7 kunnen gaan kopen.

Momenteel gonst het van de geruchten maar is er nog niets officieels door Samsung bekend gemaakt. We moeten het dus nog maar afwachten. Maar de verwachting is toch wel dat, net als andere jaren, tijdens het MWC in Barcelona deze langverwachte datum ons ten ore gaat komen.

Waarom wordt de Galaxy S7 release datum op het MWC bekend gemaakt?

Het is niet zo dat het al helemaal vast staat dat tijdens het MWC deze datum losgelaten gaat worden, maar andere jaren was het wel zo dat de Samsung topman naar Europa kwam om een presentatie te geven over hun nieuwe smartphone en aansluitend een datum aan de pers mede te delen waarop hun nieuwe topmodel gekocht zou kunnen worden.

Wat is het MWC eigenlijk en wanneer is het?

Het MWC staat voor het Mobile World Congress.

Dit toonaangevende congres waar de hele wereld (mobiele gadget fans) reikhalzend naar uitkijkt is steevast gepland in Spanje, in Barcelona om precies te zijn.

Ook dit jaar wordt er weer uitgekeken naar dit evenement wat begin volgend jaar plaats gaat vinden.

De hele wereld zal van 22-25 februari 2016 samenkomen om de laatste snufjes en nieuwtjes op mobiel, telecom en gadget gebied te bewonderen.

Het ligt dus in de lijn der verwachtingen dat Samsung uiterlijk op die datums naar buiten komt met de werkelijke release datum van de nieuwe Galaxy S7.

Nou is het wel zo dat de Samsung Note 5 ook niet zoals verwacht werd op een groot congres voorgesteld zou worden. Dat hebben ze ook op een kleiner podium gedaan dus we houden hoop dat Samsung ook eerder uit de school klapt over de langerverwachte Galaxy S7.

Weet jij al wat meer over de release datum van de Galaxy S7? We horen het graag van je in de reacties hieronder.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *