Galaxy S7: Alleen in gebogen Edge versies verkrijgbaar?

Is de Samsung Galaxy S7 alleen in gebogen Edge versies verkrijgbaar? Het zou zomaar kunnen dat er in 2016 anders als dit jaar helemaal geen rechte schermen op het nieuwe vlaggenschip beschikbaar worden gesteld.

Dit zou dan betekenen dat, in tegenstelling tot de Samsung Galaxy S6 serie er helemaal geen versie meer komt met een vlak beeldscherm zoals we dat nu kennen van de “standaard” Galaxy S6. Wat is er waar van dit gerucht en wat weten we ondertussen van de nieuwe Galaxy S7 serie?

Des te dichter we bij de onofficieel genoemde aankondigingsdatum komen, des te meer geruchten en “nieuwtjes” bereiken ons via diverse kanalen.

Net als je denkt dat je een goed beeld hebt van wat Samsung qua strategie van plan is met de datum van aankondiging, de release datum en de volgend jaar beschikbare versies van de Galaxy S7 veranderd alles weer, als er tenminste iets van de geruchten klopt.

Wanneer kunnen we S7 nieuws verwachten van Samsung zelf?

Alhoewel we nog volledig in het duister tasten als het gaat om wat Samsung nou echt los gaat laten en wanneer dit dan gaat gebeuren gonst het online van de geruchten.

Aangezien we ervan overtuigd zijn dat waar rook is ook vuur moet zijn blijft het opvallend stil vanuit Zuid Korea als het gaat om bevestigingen of ontkrachtingen van de laatste roddels en aannames over het nieuwe Galaxy S serie vlaggenschip dat we in 2016 verwachten te kunnen kopen.

Wel worden de geruchten steeds sterker dat de datum dat Samsung eindelijk de Galaxy S7 modellen (of één S7 model) uit de doeken gaat doen ligt ergens in januari 2016.

Zoals het er nu naar uitziet komt de officiële aankondiging van de S7 op 19 januari 2016.

Wanneer de release datum komt is nu nog niet bekend maar dat zal de 19e van de eerste maand van 2016 dan bekend gemaakt worden.

Voorzichtige voorspellingen gaan ervan uit dat de Samsung Galaxy S7 release datum al ergens  in februari 2016 zou kunnen zijn. Een flinke verschuiving naar voren in het jaar dus ten opzichte van de voorgaande jaren.

Welke Galaxy S7 modellen komen er aan?

Waar we tot voor kort nog dachten dat er een Galaxy S7 zou komen met een recht scherm en één versie met een gebogen scherm (zoals we die kennen van de Galaxy S6 Edge en de Galaxy S6 plus) ziet het er nu naar uit, volgens een Vietnamese bron op Sammobile dat er wel eens helemaal geen toestel met een vlak beeldscherm meer komt in 2016.

Er wordt namelijk gesproken over twee toestellen, beide met een vlak scherm met afgevlakte zijkanten. Het verschil zou zijn dat het ene toestel een 5,2″ en het andere toestel een 5,7″ beeldscherm zal krijgen.

Of de Galaxy S7 echt alleen met gebogen Edge achtige schermen uitkomt is nog even afwachten we zijn erg benieuwd naar wat er allemaal gaat gebeuren straks als Samsung in januari duidelijkheid gaat verschaffen, jij ook?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *