Blog

Samsung beveiligings update juli 2017

samsung beveiligings update jui 2017Misschien heb je het al gezien sinds vorige week is de Samsung beveiligings update juli 2017 namelijk beschikbaar. Maandelijks komen er updates waardoor jouw samsung smartphone weer beter functioneert en waardoor ook je gegevens beter beveiligd zijn.

Net als bij je computer, laptop of tablet is het ook verstandig om alle systeem updates voor je smartphone toe te laten en direct te installeren zodra ze beschikbaar zijn.

Voor wie is de Samsung beveiligings update juli 2017 beschikbaar?

Zoals je waarschijnlijk wel weet worden alle Samsung mobiele telefoons met enige regelmaat van nieuwe updates voorzien. Wat wel zo is, is dat het hier gaat om telefoons die maximaal 2 jaar oud zijn.

Heb je dus een Samsung Galaxy S6 , Galaxy S6 Edge of de Galaxy S6 Edge Plus dan zal je deze update al snel op je toestel tegen komen.

Dit geldt overigens ook voor de Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge.

Unbranded toestellen eerst

Net zoals met andere updates dit ook het geval was zijn de unbranded toestellen eerst aan de beurt. Maar niet lang daarna zijn de branded toestellen ook aan de beurt.

Als het goed is heb je deze updates ondertussen al gezien want ze worden via de telefoons die van toepassing zijn uitgerold.

De Samsung Galaxy S5 of ouder ontvangen deze update niet.

Mocht je nog steeds een Samsung Galaxy S5 of een ouder model hebben dan zal je deze update niet meer ontvangen. Doordat je telefoon geen updates meer krijgt is hij onveiliger in het gebruik.

Daar zal je zo 1-2-3 niets van merken alhoewel je ondertussen vast al ontdekt hebt dat het toestel zo nu en dan eens spontaan uit kan vallen of dat de camera of video functie niet meer zo snel en goed werken als toen je telefoon net nieuw was.

Daarnaast zijn je gegevens niet meer veilig en dat is wel even een puntje van aandacht lijkt me zo.

Ik zou namelijk niet graag willen dat mijn prive foto’s en video’s en andere persoonlijke gegevens van mezelf of familieleden op straat komen te liggen.

Hiermee bedoel ik dat je telefoon een (te) makkelijke prooi is als je de S5 of ouder gebruikt.

Ben je toe aan een nieuwe telefoon?

Als je toe bent aan een nieuwe telefoon (en dat is aan te raden als je de S5 of ouder nog hebt) maar ook als je een nieuwer of ander toestel hebt kan het aantrekkelijk zijn om op zoek te gaan naar een nieuw toestel.

Momenteel is er een leuke aanbieding voor de Galaxy S8 (Plus) met een gratis Gear VR pakket.

Maar als je liever lagere maandlasten hebt dan is het aan te raden om voor de mooie Galaxy S7 (Edge) te gaan. Maar zorg wel dat je niet teveel betaald want dat zou zonde zijn.

In de prijzen vergelijker hieronder staan de meest actuele aanbiedingen en prijzen bij elkaar.

Vergelijk de prijzen goed want zo kan je jezelf een hoop geld besparen!

 

Beveiligingsupdate mei 2017

beveilgingsupdate mei 2017Beveiligingsupdate mei 2017 al gedownload?

Regelmatig verschijnen er nieuwe updates voor het besturingssysteem van je Samsung smartphone. Het is verstandig om de laatste nieuwe updates altijd te installeren!

Waarom?

Installeer de beveiligingsupdate mei 2017 vandaag nog!

De beveiligingsupdate voor mei 2017 is ondertussen uitgerold voor de Galaxy S7 en S7 Edge toestellen, als je deze update nog niet op je telefoon hebt gedownload en geïnstalleerd dan raden we je aan om dit zo snel mogelijk te gaan doen.

Door steeds de laatste updates te installeren blijft je telefoon op het beste van zijn kunnen functioneren en ben je op en top beveiligd tegen lekken en de ongewenste indringers die hiervan gebruik kunnen maken.

Wat houd deze update in?

Het gaat deze maand om een security patch, dus in deze update zitten vooral beveiligings updates voor zowel de Galaxy S7 als ook de Galaxy S7 Edge.

Als je één van deze toestellen hebt dan is het dus aan te raden om deze security patch zo snel mogelijk te installeren.

Android heeft diverse lekken, hierdoor staan er zeg maar een aantal deuren naar je persoolijke gegevens en alle overige gegevens op je smartphone open.

Thuis laat je de deur ook niet open staan, want je weet maar nooit wie er dan je huis in komt op een moment dat je niet oplet of niet thuis bent.

Zo is het veelal ook met de lekken in Android (het besturingssysteem op je telefoon).

Naast de vele lekken is het ook bekend dat er diverse bugs in het besturings systeem van Google (Android) zitten.

Op zich kan dit niet zoveel kwaad maar dan moet je wel steeds de laatste updates installeren.

Wie krijgt deze update te zien?

Zoals steeds het geval is met security patches krijgen eerst de unbranded telefoons de nieuwste updates aangeboden, maar na verloop van tijd komen deze updates ook beschikbaar voor de branded smartphones (de telefoons van Vodafone bijvoorbeeld).

De unbranded Galaxy S7 heeft deze update als eerste ontvangen maar de S7 Edge zal niet veel later volgen, aansluitend zullen, zoals gezegd, de branded S7 modellen aan de beurt zijn.

Hoe groot is deze beveiligingsupdate mei 2017?

De laatste nieuwe update is een bestand van 342,95 MB groot.

Voor de grootte van de update hoef je het installeren dus niet te laten. Het is overigens nooit een goed idee om een update van Android over te slaan om op die manier opslag capaciteit te besparen.

Hoe kan je controleren of je deze update al geïnstalleerd hebt?

Weet je niet zeker of je deze update al geïnstalleerd hebt op je telefoon? Dan kan je dat heel eenvoudig zelf controleren.

Hiervoor ga je naar:

  • Instellingen
  • Over het toestel
  • Software update
  • Handmatig bijwerken

Zo kan je heel eenvoudig zelf controleren of je de laatste update al hebt ontvangen en geïnstalleerd!

 

Nederlandse handleiding Samsung Galaxy S7 Edge

Nederlandse handleiding Samsung Galaxy S7 EdgeHeb jij de Nederlandse handleiding Samsung Galaxy S7 Edge al gezien? Het is erg handig als je deze smartphone hebt dat je toegang hebt tot de .pdf versie van de gebruikers handleiding zodat je deze gratis kunt downloaden.

Met dit document op je telefoon kan je altijd bij dit document wat erg handig is omdat er een hoop informatie instaat die je onmogelijk allemaal kunt onthouden.

Nederlandse handleiding Samsung Galaxy S7 Edge downloaden?

Wil je een Samsung Galaxy S7 Edge kopen? Dan zal je er al snel achter komen dat deze telefoon wat weg begint te krijgen van een computer. Je kan er zo ongelooflijk veel meer mee als alleen maar bellen en appen dat het nagenoeg onbegonnen werk is om alles op eigen houtje uit te vinden.

Als je de handleiding van je telefoon hebt dan staat daar alles in wat je nodig hebt om vertrouwd te raken met je nieuwe telefoon.

Je telefoon heb je waarschijnlijk altijd bij je maar die handleiding zal je naar alle waarschijnlijkheid niet constant op zak hebben.

Hoe handig zou het dan zijn om de Nederlandse handleiding gewoon op je telefoon te hebben staan.

In het downloadcenter van Samsung kan je deze .pdf file gewoon vinden.

Erg handig en aan te raden dus om dit document gelijk maar te downloaden.

Klik hier op deze link en download de Nederlandse handleiding Samsung Galaxy S7 Edge direct >>

Heb je vragen over je nieuwe telefoon?

Samsung smartphones zijn op zich best logisch opgebouwd, hierdoor is het niet al te ingewikkeld om de meest voor de hand liggende handelingen snel onder de knie te hebben.

Mocht je vragen hebben, ergens niet uitkomen of weten hoe je ook alweer de levensduur van je batterij verlengd, apps van locatie verplaatst of de beveiliging van je telefoon aan kan passen?

Dan bied de Nederlandse handleiding Samsung Galaxy S7 Edge uitkomst (als je dit toestel hebt).

Download hem snel even via de hier boven staande officiële link!

Hoe kan je je Samsung Galaxy S7 batterij sparen?

Hoe kan je je Samsung Galaxy S7 batterij sparenHoe kan je je Samsung Galaxy S7 batterij sparen zodat hij minder vaak opgeladen hoeft te worden?

De Samsung Galaxy S7 en S7 Edge hebben een flink beter batterij als hun voorgangers, maar iedere smartphone batterij moet je op een gegeven moment opladen.

Met de volgende tips kan je de duur van je batterij flink opschroeven zonder dat er een (draadloze) oplader aan te pas komt.

Zorg dus dat je ze gelijk toepast!

Hoe kan je je Samsung Galaxy S7 batterij sparen?

Nu dat we met onze smartphones veel meer doen als alleen maar bellen en een sms versturen is het logische gevolg dat we telefoons willen met grotere schermen.

Appen is nog tot daar aan toe maar om te internetten is het gewoonweg veel handiger als je een groot en duidelijk scherm hebt.

Een groter scherm en de daarbij behorende grotere resolutie hebben als gevolg dat er ook veel meer van de accu van je telefoon wordt gevraagd.

Daarnaast loopt een batterij veel sneller leeg omdat we altijd en overal maar online en bereikbaar willen zijn.

Te pas en te onpas kijken we op ons schermpje of we iets gemist hebben en ook daardoor lopen batterijen nou eenmaal sneller leeg.

Om niet constant met een oplader in de weer te moeten zijn of een extern batterypack met je mee te zeulen zit er maar één ding op en dat is de duur van je batterij te verlengen.

Maar hoe doe je dat eigenlijk?

Hoe kan je je Samsung Galaxy S7 batterij sparen? Tip #1

Beperk de prestaties van je telefoon. Hierdoor heb je minder fel licht op je beeldscherm en ben je beperkt in wat je met je telefoon kan doen, maar in geval van nood is dit een goede optie omdat je gewoon kan blijven bellen, smsen en what’s appen.

Hoe kan je je Samsung Galaxy S7 batterij sparen? Tip #2

Zet je internet uit. Het zal je verbazen hoeveel batterijcapaciteit je kwijt bent door altijd maar met het internet verbonden te willen zijn.

Hoe kan je je Samsung Galaxy S7 batterij sparen? Tip #3

Schakel zware apps uit. In het verlengde van bovenstaande tips past deze tip in dezelfde categorie. Zware apps zoals Facebook en Instagram verbruiken ongelooflijk veel stroom en vragen een hoop van je batterij. Zet deze apps uit als je bang bent dat je het volgende stopcontact niet haalt zonder dat je telefoon helemaal uitvalt.

Hoe kan je je Samsung Galaxy S7 batterij sparen? Tip #4

Laat je apps niet automatisch updates draaien. Behalve dat je je databundel er snel doorheen draait als je apps automatisch laat updates draaien op je mobieltje zal je ook merken dat je veel langer doet met je batterij.

Pas deze tips vandaag nog toe en je zult zien dat je veel langer met je batterij doet.

Mocht je overigens willen weten waar je de prestaties van je batterij in de gaten kunt houden op je Samsung Galaxy S7, ga dan naar instellingen > Batterij.

Daar kan je de prestaties van je batterij zien en tevens de “spaarstand” en “extra energiebesparende stand” zien en activeren. Door deze standen te activeren wordt je telefoon wat minder fel en zal je niet over de volledige functionaliteit kunnen beschikken maar je spaart er wel ongelooflijk veel accucappaciteit mee.

Wil je een goedkope Samsung Galaxy S7 (Edge) kopen?

Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen dan goed!

Hierdoor bespaar je jezelf een hoop geld.

Klik hier en raadpleeg onze vergelijker zodat je niet teveel betaald voor je nieuwe telefoon >>

 

Samsung S7 prijs los toestel

Samsung S7 prijs los toestelSamsung S7 prijs los toestel kopen of misschien toch beter een toestel met een abonnement kopen? Voor beide opties is wel wat te zeggen. Waar je voorkeur naar uitgaat bepaal je natuurlijk gewoon zelf.

De prijs van een los toestel ligt natuurlijk hoger als de prijs van het toestel in combinatie met een abonnement, in sommige gevallen is je toestel zelfs helemaal gratis!

 

Samsung S7 prijs los toestel? Duurkoop of toch goedkoop?

Wil je de Samsung Galaxy S7 kopen dan zijn er in grote lijnen twee opties waar je uit kunt kiezen.

Je kunt het toestel met abonnement kopen maar als je wilt kan je ook een los toestel zonder abonnement kopen.

Ondanks dat er veel leuke aanbiedingen zijn als je de Galaxy S7 koopt met een abonnement wordt er ook vaak gekozen om het toestel zonder abonnement aan te schaffen.

Toestel met abonnement kopen.

Met een abonnement zit je vast aan een bepaalde doorlooptijd van het abonnement.

In de meeste gevallen is dit een jaar of zelfs twee jaar. In sommige gevallen kan je ook een abonnement voor 6 maanden afsluiten.

Een groot voordeel van een abonnement is natuurlijk dat je het toestel er vaak gratis bijkrijgt. Dit geldt overigens in het geval van de Galaxy s7 of S7 Edge veelal voor een abonnement van 2 jaar. De “gratis” telefoon moet natuurlijk wel betaald worden en die kosten zitten voor 100% in je abonnenement (met uiztondering van abonnementen waar je een bepaald bedrag bij moet betalen voor je telefoon.

Verder weet je vooraf voor de duur van je contract wat je maandelijkse kosten zullen zijn, mits je binnen de vastgestelde grenzen van je abonnement staat.

Toestel zonder abonnement kopen.

Als je de Samsung Galaxy S7 of S7 Edge zonder abonnement wilt kopen dan betaal je dan wel het volle bedrag (de advies verkoop prijs) voor je telefoon maar je hebt niet de kosten van een abonnement die je ook iedere maand er nog eens bijkrijgt.

Dit is voor veel mensen een reden om de S7 zonder abonnement te kopen.

Is je losse toestel simlock vrij?

Waar je wel op moet letten is dat je toestel simlock vrij is anders kan je de sim kaart van je huidige abonnement, een willekeurig abonnement of een pre paid kaart niet gebruiken.

Een niet simlock vrij toestel herkent namelijk de aangeboden sim kaart niet waardoor je geen gebruik kan maken van een telefoon netwerk wat je nodig hebt om te kunnen bellen (nood hulpdiensten uitgezonderd).

Wat is de Samsung S7 prijs los toestel?

Mocht je beslissen om een Samsung Galaxy s7 als los toestel te willen kopen, ook dan raden we je aan om de prijzen van de verschillende aanbieders goed met elkaar te vergelijken.

Hierdoor kan je namelijk een hoop geld besparen, geld dat je dan aan iets anders uit kunt geven.

Alhoewel de prijzen van de verschillende webwinkels flink kunnen verschillen moet je erop rekenen dat je 550 tot 700 euro kwijt bent voor je losse toestel zonder abonnement!

 

 

 

De nieuwste Samsung smartphone kopen?

hier staat een foto van de nieuwste samsungWil je de nieuwste Samsung smartphone kopen dan ben je hier aan het juiste adres!

We hebben alle informatie die je nodig hebt om de nieuwste mobiele telefoon van samsung te kunnen kopen, en misschien nog wel belangrijker is dat we een prijzen vergelijker voor je hebben die je gratis kunt gebruiken.

Betaal niet teveel voor de nieuwste Samsung telefoon!

We kunnen tegenwoordig niet meer zonder onze smartphones en het liefste willen we het laatste nieuwe toestel hebben.

Maar als je de nieuwste mobieltjes ziet dan zie je ook gelijk dat ze soms best prijzig kunnen zijn. Het is dus verstandig om goed de actuele prijzen te vergelijken als je een nieuwe telefoon wilt kopen.

Natuurlijk heb je geen tijd om op eigen houtje alle prijzen met elkaar te vergelijken, en gelukkig is dat ook nergens voor nodig!

Als je namelijk onderstaande vergelijker raadpleegt dan zie je in één duidelijk overzicht gelijk waar je de nieuwste Samsung Galaxy ( de S7 en/of de S7 Edge) het goedkoopste kunt kopen!

 Samsung Galaxy S7: De nieuwste Samsung smartphone op dit moment!

Als je graag de nieuwste samsung smartphone wilt hebben dan kom je uit bij de Galaxy S7 of de Galaxy S7 Edge.

Deze vlaggenschepen die momenteel heel erg populair zijn, zijn momenteel het laatste nieuwe wat je kunt kopen van Samsung.

Over een paar maanden komen de Galaxy S8 en de Galaxy S8 Edge al uit maar dat duurt nog wel een tijdje.

Als je niet wilt wachten op één van beide toestellen (waar officieel nog niets van bekend is) maar wel het laatste nieuwe wilt hebben en je je oog hebt laten vallen op de S7 of de S7 Edge dan is het verstandig om bovenstaande vergelijker te bekijken voordat je je keuze maakt.

Het zou natuurlijk jammer zijn als je er achteraf achter komt dat je teveel hebt betaald voor je nieuwe telefoon.

Weet je niet meer wat de specificaties zijn van de Samsung Galaxy S7?

Klik dan snel hier om de specs van de S7 te bekijken >>

Goedkoopste Samsung Galaxy S7? Klik hier voor de beste deals!

Wil je de goedkoopste Samsung Galaxy S7 kopen? Dan ben je hier aan het juiste adres! We hebben namelijk een handige vergelijkingstool waarmee je in een paar seconden uitkomt bij de goedkoopste Galaxy S7.

Er zijn een hoop winkels die de Samsung S7 aanbieden. Het is daarom ook aan te raden om de prijzen goed met elkaar te vergelijken, zo bespaar je jezelf namelijk een hele hoop geld.

Waar kan je de goedkoopste Samsung Galaxy S7 kopen?

Zoals gezegd is er een hoop aanbod als je op zoek bent naar het nieuwste vlaggenschip van Samsung. Door het hoge aanbod is er een hoop concurrentie en al deze telecom aanbieders en webwinkels vechten elkaar de tent uit om jouw aandacht.

Daar is natuurlijk niks mis mee maar van de andere kant…hoe weet je nou eigenlijk dat je niet teveel betaald voor je nieuwe smartphone?

Heel simpel, door de prijzen goed met elkaar te vergelijken!

Als je de prijzen goed met elkaar vergelijkt dan kom je er al snel achter dat het nogal scheelt bij welke winkel je je nieuwe telefoon met of zonder abonnement koopt.

Waar je de goedkoopste Samsung Galaxy S7 kunt kopen hangt dus echt af van het moment dat je op zoek bent naar een nieuwe mobiele telefoon.

Hoe kan je de prijzen het beste vergelijken?

Als je niet teveel tijd kwijt wilt zijn aan het uitzoeken van je nieuwe telefoon dan is alle prijzen zelf met elkaar vergelijken een flinke klus en niet echt een optie.

Dat begrijpen we maar al te goed, ondanks dat we gek zijn op alles wat met de Galaxy telefoons te maken heeft moeten we er niet aan denken om alle prijzen met de hand te moeten vergelijken.

Daarom hebben we hier op goedkopegalaxys7kopen.nl dan ook een aantal handige prijs vergelijkers staan.

Met onderstaande prijzen vergelijker zie je zonder er iets voor te hoeven doen al in één oogopslag alle actuele prijzen van de galaxy S7 toestellen.

Je hoeft eigenlijk alleen nog maar te kijken welke aanbieding je interessant vind en op de oranje button te klikken om bij de desbetreffende deal uit te komen.

Zo weet je zeker dat je niet teveel betaald voor je de nieuwe Galaxy S7!

 

Samsung Galaxy S7 accu is gelukkig wel veilig!

samsung galaxy s7 accuIs de Samsung Galaxy S7 accu wel veilig? Als je je na de ontploffende accu’s van de Samsung Galaxy Note 7 je zorgen maakt of het wel veilig is om de nieuwe Galaxy S7 of S7 Edge te kopen dan is dat goed te begrijpen.

Maar gelukkig is dat een overbodige zorg. Je hoeft je namelijk echt geen zorgen te maken over de veiligheid van de nieuwste smartphones van de Zuid Koreaanse smartphone producent.

Alhoewel de accu’s die Samsung gebruikt heeft voor de Note 7 phablets veel problemen vertoonde stelt de media gigant gerust door te melden dat de batterijen voor zowel de Galaxy S7 als ook de Edge veilig voor gebruik zijn.

(meer…)

Roze Galaxy S7

roze galaxy s7Een roze galaxy s7 is onlangs uitgebracht door de Zuid Koreaanse marktleider op het gebied van Android smartphones.

Ben je benieuwd naar het laatste nieuws over de nieuwe kleur die toegevoegd is aan de uitgebreide aantal kleuren waar je al uit kon kiezen?

We beantwoorden vandaag de meest gestelde vragen zoals:

 

  • Wanneer komt de roze versie naar Nederland?
  • Gaat het hier over de goud roze versie?
  • Is de galaxy s7 Edge ook in de nieuwe kleur te koop?

(meer…)