Best verkochte android smartphone

Best verkochte android smartphoneWat is de best verkochte android smartphone van dit jaar? Zou het een Samsung Galaxy S7 kunnen zijn of gaat dat net wat te ver?

Omdat we allemaal gek zijn van de laatste nieuwe Samsung smartphones wil dat natuurlijk nog niet zeggen dat de hele wereld deze smartphones massaal omarmen.

Wat natuurlijk niet wegneemt dat de verkoopcijfers er niet om liegen.

Ben je benieuwd of de Galaxy S7 smartphones de best verkocht van 2016 zijn? Lees dan snel verder!

Wat is de best verkochte android smartphone van dit jaar?

Na het zien van de record na record verbrekende verkoopcijfers van de eerste maanden sinds de Samsung Galaxy S7 release datum eerder dit jaar vraagt iedereen zich waarschijnlijk af of de stijgende lijn en de hoge verwachtingen bijgesteld moesten worden.

Er was namelijk goede reden om te geloven dat met de vooraankondiging van concurrerende topmodellen op de smartphone markt bij andere merken de verwachtingen bij Samsung enigszins naar beneden bijgesteld moesten worden.

In eigen huis kwam de Samsung Note 7 eraan en na het ontbreken van de “6” was de verwachting dat consumenten misschien niet meer zo happig zouden zijn om de Galaxy S7 modellen aan te schaffen en dat men liever wilde wachten op de nieuwe Samsung phablet (een kruising tussen tablet en smartphone).

Dus of de Galaxy S7 (Edge) de best verkocht smartphone van dit jaar ging worden moest nog maar even afgewacht worden.

Maar ondertussen kunnen we je melden dat de Samsung Galaxy S7 Edge inderdaad de best verkochte smartphone van 2016 is geworden.

Hoe is het gekomen dat de Galaxy S7 Edge gewonnen heeft?

Er waren wel meer populaire smartphones die in de race waren om deze prestigieuze titel.

Maar dat het een Samsung onderonsje zou worden aan de top hadden we eigenlijk ook niet aan zien komen.

Uiteindelijk heeft de S7 Edge het gewonnen van zijn concurrentie doordat er maar liefst 13,3 miljoen exemplaren van dit (blijkbaar) razend populaire model over de toonbank gingen in de eerste 6 maanden van 2016.

Hoe zag de top 3 van populairste smartphones van 2016 eruit?

Naast de absolute winnaar is er een verrassende nummer 2 uit de bus gekomen.

Het gaat namelijk om de Samsung J2, een budget toestel dat niet verkocht wordt in Nederland.

Op de derde plaats staat met 11,8 miljoen verkochte toestellen het kleinere broertje van de S7 Edge. De Samsung Galaxy S7 sluit hiermee de top 3 af.

Profiteer van de Mobile Madness Maand bij Typhone.nl!

Mocht je zelf nog geen Galaxy S7 (Edge) toestel hebben gekocht? Dan hebben we goed nieuws voor je!

Voor de snelle beslissers is er de Mobile Madness Maand bij Typhone, in deze maand (die loopt tot en met 18 september 2016) kan je namelijk de Samsung Galaxy S7 (Edge) met 50% korting aanschaffen!

Als je de Galaxy S7 (Edge) bij Typhone.nl koopt in combinatie met een 6GB of 20GB databundel abonnement dan krijg je tijdelijk maar liefst 50% korting op zowel je nieuwe toestel als ook het bijbehorende abonnement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *